Nieuwe solar-oplader van A-Solar: Platinum Charger

De Platinum Charger is ideaal om onderweg uw mobiele apparatuur te voorzien van extra energie. Hij is uitgevoerd in stijlvol zwart en beschikt over een krachtig 120mA zonnepaneel. Deze Platinum Solar Charger kan eenvoudig worden opgeladen door middel van zonne-energie, maar kan óók vooraf opgeladen worden met behulp van USB.

Met de Platinum Charger heeft u altijd en overal een back-up batterij bij de hand, waardoor u nooit meer met een lege batterij van bijvoorbeeld uw mobiele telefoon, MP3 speler of navigatie komt te staan. De Platinum Solar Charger beschikt over een 1800mAh interne li-ion batterij en houdt de opgeslagen energie daardoor vast. Hij is voorzien van LED indicatie, zodat u kunt zien hoeveel energie er in de solar-oplader is opgeslagen.

De Platinum Charger is geschikt voor het opladen van o.a. uw: mobiele telefoon (ook smartphone en iPhone), MP3/MP4 speler, navigatie/GPS, E-book reader, mobiele spelcomputer etc. Er wordt een set verschillende connectoren standaard bijgeleverd, zodat u diverse merken mobiele apparaten kunt opladen.

Deze superhandige en hippe Platinum charger wordt geleverd met een gratis bescherm/ opbergzakje.

Ben jij benieuwd hoe je makkelijk de winter doorkomt?

Lees hier hoe jij jouw veldfles goed schoon houdt

Lees hier een stukje berg geschiedenis

Lees hier alle informatie over de vijf hoogste watervallen van de alpenlanden