Mammut Eisfeld Advanced SO uit de Eiger Extreme-collectie (Mammut)

Simpel en ingenieus: Mammut Eisfeld Advanced SO Pants

Het belangrijkste aan een broek is dat hij lekker zit. De Mammut Eisfeld Advanced SO Pants uit de Eiger Extreme-collectie is zo’n broek. Hij is verkrijgbaar in een dames- en een herenmodel, licht, comfortabel, simpel, en functioneel . Alles en niet meer dan wat je nodig hebt voor je volgende avontuur.

Beweeglijk softshell

De Eisfeld Advanced SO-broek is gemaakt van elastisch en ademend schoeller®-dryskin softshell materiaal, verstevigd met Cordura® op de plekken waar dat nodig is, zoals aan de uiteindes van de pijpen. Dat levert een broek op waar je goed in kunt bewegen, zonder je zorgen te hoeven maken over eventuele scheuren.

Waterafstotend en licht

Daarnaast is de Mammut Eisfeld Advanced SO-broek voorzien van een milieuvriendelijke ecorepel®-behandeling om hem goed waterafstotend te maken. De lichtste broek in de Mammut-collectie is dan wel ontworpen voor droge omstandigheden, maar hij kan zich  weren zeker tegen druppels of modder.

Meer features

Om de broek zo licht mogelijk te houden, zitten er geen onnodige features op die alleen maar gewicht opleveren. Wel heeft de broek een aantal lichtgewicht foefjes die hem toch nét even wat comfortabeler maken. Zo hebben de donkere kleurvarianten een zogenaamde coldblack®-behandeling gehad, zodat ze minder zonlicht aantrekken.

De pijpen kunnen via een rits wijd of juist strak gezet worden en zijn voorzien van antislip-gamaschen om modder buiten je schoenen te houden. Op de rechterbroekspijp zit een zak met rits voor een kaart. De elastische tailleband zorgt ervoor dat je nooit een riem nodig hebt, zodat je klimgordel er goed overheen past.

De Mammut Eisfeld Advances SO-pants is voor dames en heren in verschillende kleuren verkrijgbaar. 

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Bike explorer

BIKE Explorer, het nieuwe magazine voor de avontuurlijke fietser.

Lees hier hoe je je perfect kan voorbereiding op je bergwandeling

Lees hier hoe je heerlijk kan nagenieten van de zomer

Wil je weten hoe je spierpijn kunt voorkomen of verhelpen bij een huttentocht?