TECH4O® Data Center II, alle informatie in de palm van je hand

Het Data Center II van TECH4O® is een multi-functioneel outdoorinstrument dat alle belangrijke informatie voor een buitensporter in zich heeft. Dit technologisch hoogstandje geeft naast uitgebreide horlogefuncties en een duidelijke weersvoorspelling ook de belangrijke ABC-functies weer: hoogte (Altimeter), luchtdruk (Barometer) en richting (Compass). Maar daarnaast biedt deze volledig vernieuwde versie van het Data Center nog veel meer…

Alle informatie direct bij de hand
Het Data Center II van TECH4O® is een instrument dat om de nek of in de borstzak wordt gedragen. Het compacte formaat zorgt ervoor dat het Data Center II gemakkelijk in de borstzak past. Maar vast geklikt aan het bijgeleverde koord kan hij ook prima om de nek gedragen worden.

ABC-functies
Uiteraard toont het Data Center II van TECH4O® de belangrijkste ABC-functies. De hoogtemeter (altimeter) toont naast de actuele hoogte ook een grafiek met het hoogteprofiel van de afgelopen 24 uur. De barometer toont de luchtdruk in zowel hPa als in Hg en biedt dankzij de 24-uurs grafiek een goed beeld van de weersontwikkeling. Gecombineerd met temperatuur en een icoon dat de weersvoorspelling aangeeft is dit onmisbaar op (meerdaagse) tochten in de bergen. Om de juiste richting of positie te bepalen wordt het digitale kompas (Compass) gebruikt. Deze is op de graad nauwkeurig en toont naast richting ook het magnetische noorden.

Extra horlogefuncties
Het Data Center II van TECH4O® beschikt over alle basis horlogefuncties, aangevuld met enkele handige features.

Overige specificaties
Waterdicht: 50 meter. Low battery indicator. EL achtergrondverlichting. Afmetingen: 9,5 x 5,6 x 2,1 centimeter. Gewicht: 62 gram.
Adviesprijs €129.95

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webreactie. 

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Speciaal voor de winter brengt Hanwag de Anros ES met de nieuwe waterdichte Eco-Shell Footwear voering en de MICHELIN® V-ROUGH zool.