Torsång Parka Men Haglöfs

Torsång Parka Men van Haglöfs

De Torsång Parka van Haglöfs is een duurzame jas, die waterdichte- en isoloerende eigenschappen combineert. De naden van de jas zijn getaped, en de voering is voorzien van Polartec® fleece én QuadFusion Fleece. Zo blijf je de hele winter droog en warm.

De Torsång Parka is gemaakt van materialen die voldoen aan de voorwaarden van het bluesign®-label. Dat betekent dat er zo min mogelijk milieubelastende materialen zijn gebruikt tijdens het productieproces. Daardoor kun jij weer langer en meer genieten van de omgeving. Als je de technische stoffen goed onderhoudt en behandelt, gaat de jas langer mee. Daardoor wordt het milieu ook weer minder belast, waardoor jij ook je steentje aan duurzamere outdoorkleding. Check hier de wasvoorschriften.

Specificaties Haglöfs Torsång Parka

De Torsång Parka heeft een capuchon die op twee manieren te verstellen is, zodat die zo comfortabel mogelijk zit. De rits van de jas gaat twee kanten op. Aan de voorkant zitten twee grote zakken en een binnenzak. Iets hoger zitten ook nog twee ritsen waarmee je je handen warm op je borst kan houden.

Het gewicht van de jas is net iets meer dan 1000 gram (Maat L)

Adviesprijs:

€ 430,-

 

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Verklein je voetafdruk

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Monte Bianco di Courmayeur

Bijvoorbeeld de hoogste bergen van Italië?

De Nieuwe Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine vanaf € 17,95)