Vakuum Lady Ultra

Vakuum staat voor een innovatieve Meindl-uitvinding, een bijzondere draag- en comfortbelevenis voor de voeten, met de pasvorm als grote plus. Niet onbelangrijk in een trekkingschoenenlijn.

Het MFS-systeem (Memory Foam System) moet zorgen voor een pasvorm die aanvoelt alsof de schoen om de voet vacuüm wordt gezogen en dus overal perfect aansluit. Meindl heeft deze schuimen voor het eerst bij schoenen ingezet en daardoor een uitstekende, individuele pasvorm in combinatie met een buitengewoon comfort bereikt. Elke voet krijgt zo hetzelfde, perfecte pasgevoel. Het schuim behoudt zijn elasticiteit en flexibiliteit en past zich ook aan veranderingen van een voet aan – jarenlang! Om dit technisch te laten functioneren, combineert Meindl het MFS®-vacuümschuim met een naadloze stretchvoering. Zo worden ook traditionele wrijvingsplekken aan de hiel voorkomen.

De Vakuum Lady Ultra is een zachte schoen voor gevoelige voeten, een pure comfort-schoen in de A/B-categorie. Deze schoen is uitgerust met een speciaal voetbed, b-dynamic genaamd. In het voetbed is een spanveer aangebracht die extra druk geeft aan de passieve spieren onder het midden van de voet. Deze spanveer is het kleinste, onzichtbare trainingsapparaat voor de voet aangezien het de ligamenten en de passieve spieren tijdens het wandelen masseert en zo voor een betere doorbloeding zorgt. De Vakuum Ultra is de enige schoen uit de Meindl-collectie die met het b-dynamic voetbed wordt uitgevoerd. Het voetbed kan wel los worden besteld en in andere modellen worden gedragen.

Buitenmateriaal: nubuckleer
Voering: GORE-TEX® Footwear
Voetbed: b-dynamic Vakuum
Zool: Meindl Multigrip rubberen profielzool met PU-schokdemper
Gewicht: 510 gram
Maten: 3,5-10
Kleur: beige en donkerbruin (NIEUW)
Adviesverkoopprijs: € 199,90

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webreactie. 

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Speciaal voor de winter brengt Hanwag de Anros ES met de nieuwe waterdichte Eco-Shell Footwear voering en de MICHELIN® V-ROUGH zool.