Vaude Tacora 22

Vaude Tacora 22

Vanzelfsprekend hoort bij een mooie wandeltocht ook passend eten en drinken en kleding voor slecht weer (ook als je deze het liefst niet zou willen gebruiken). Daarvoor heeft Vaude rugzakken ontwikkeld, die door ergonomisch gevormde heup- en schouderbanden bijzonder goed voor vrouwen geschikt zijn. De duurzame fabricage volgens het Green Shape Label is ook bij Vaude-rugzakken verplicht.

De Tacora 22 is voor actieve vrouwen een waar multi-talent. Of het nu bij het wandelen of dagelijks gebruik is: deze compacte daypack slaat in ieder geval een goed figuur.

Het Aeroflex-systeem met meshrugpand zorgt voor hoge stabiliteit van de rugzak en een permanente ventilatie op de rug. Bovendien is de rugzak met ErgoShape-schouderbanden uitgerust – voor optimale bewegingsvrijheid. Praktische features als stokkenhouders, brilbevestiging op de schouderbanden, organizer en geïntegreerde regenhoes maken de Tacora bij het wandelen onmisbaar. Bovendien valt de Tacora 22 op door een paar extra zaken: Diverse binnenvakken, een laptophoes, compressiebanden aan de zijkant en de regenhoes die zich in geval van nood als boodschappentas of wasbuidel laat gebruiken.

Adviesprijs: € 100,00

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Lees hier hoe je je perfect kan voorbereiding op je bergwandeling

Bike explorer

BIKE Explorer, het nieuwe magazine voor de avontuurlijke fietser.

Mee naar het Sarntal

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Lees hier welk biertje het beste bij jou past