Home » Vakantietip

10% korting op Kanoreizen voor bezoekers van Bergwijzer!

EOS Buitensport organiseert actieve reizen binnen Europa, in veel verschillende disciplines. Wandel- en via ferrata tochten, Kano varen, rotsklimmen etc. Telkens wordt weer een stukje Europa ontdekt. Je hoeft immers niet ver te reizen om jezelf te verbazen over de schoonheid van de natuur. Daarnaast zijn er nog genoeg plekjes die nog onontdekt zijn.

Actie, maar ook rust staan bij EOS Buitensport centraal. Op deze manier kun je optimaal genieten! EOS Buitensport heeft dan ook weer een twee-tal nieuwe reizen ontwikkeld. Namelijk een Wandeltocht door het zuiden van Beieren en een Kano Reis. In beide weken trekken we van hut, naar hut, of van camping, naar camping en genieten van de prachtige omgeving. De ene reis is echter over land en de ander over water! Wil je meer weten? Vanaf heden zijn deze reizen online te bewonderen en te boeken! Kijk dus op www.eosbuitensport.nl

Voor bezoekers van Bergwijzer geeft EOS Buitensport 10% korting op de kanoreizen. Ga naar EOS Buitensport en boek nu je kanoreis! Vergeet er niet bij te vermelden dat je via ons komt.

Meer inspiratie
Edelweiss

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Opzoek naar de makkelijkste manier om door de bergen te reizen?