Home » Vakantietip
vakantiehuisje huren

Bijzondere overnachtingen in de Nederlandse natuur

Wil jij er binnenkort even een paar daagjes lekker op uit in de Nederlandse natuur? Dan moet je voor je overnachting echt even kijken op het Nederlandse platform Vipio.

Vipio is dé website voor het boeken van unieke en bijzondere overnachtingen en vakanties in Nederland en België. Of het nu gaat om overnachten in een boomhut, in een prachtig kasteel, een pipowagen of in een vuurtoren, je boekt het direct op Vipio. De bijzondere overnachtingen op Vipio zorgen voor blijvende herinneringen die je de rest van je leven niet vergeet. De prijzen van de accommodaties op Vipio zijn ook nog eens de laagste die je op internet kunt vinden.

Natuur- en boshuisjes

Ook in de categorie natuur- en boshuisjes zijn er op Vipio hele bijzondere accommodaties te vinden. Deze huisjes zijn perfect voor mensen die bijvoorbeeld op zoek zijn naar een leuke overnachting tijdens een wandel- of fietsvakantie. Door het slapen in zo'n unieke accommodatie krijgt jouw vakantie echt iets extra's.

Hieronder hebben we 3 van deze natuur-boshuisjes voor jullie uitgelicht:

1. Houten huisje in Drenthe

Aan de rand van een prachtig Landgoed in Drenthe staat dit knusse boshuisje. Het 2-persoons vakantiehuisje is van alle gemakken voorzien. Dankzij de vele ramen, de openslaande deuren en de veranda komt de natuur als het ware naar binnen. Het huisje biedt een uniek uitzicht op de weilanden en de Drentsche Aa. In één van de weilanden graast een kleine kudde Shetland pony’s. Rondom het vakantiehuisje staat een houtwal die voor beschutting zorgt.

2. Bijzonder overnachten in een iglo van stro

Nostalgisch, romantisch, sprookjesachtig en stoer! Dat is slapen in een iglo van stro. Voor verliefden, verloofden, gehuwden en gezinnen. Je mag slapen in een groot bed opgemaakt met een dik pak stro. De stro-iglo heeft verrassend veel ruimte binnen met o.a. een knusse eethoek. In de nok is een glazen koepel waardoor je 's nachts de sterren vanaf je bed kunt bewonderen.

3. Tiny house in Brabant

Overnacht op een bijzondere plek in het eeuwenoude buurtschap Straten. Op deze historische plek, midden in het groen, staat dit nostalgische en comfortabele tiny house. In het huisje is alles aanwezig wat je nodig hebt, inclusief keukentje en badkamer. Het huisje staat op een prachtig buitengoed met meerdere accommodaties.

Ben je geïnteresseerd in het boeken van zo'n leuk natuur- boshuisje? Of wil je liever een romantische overnachting boeken in een boutique hotel? Ga dan snel naar Vipio en boek voordelig en snel een leuke overnachting die je nooit weer gaat vergeten!

Bike explorer

BIKE Explorer, het nieuwe magazine voor de avontuurlijke fietser.

Ben jij benieuwd hoe je makkelijk de winter doorkomt?

Benieuwd hoe jouw schoenen langer mee kunnen gaan?