Home » Vakantietip
Wilco Dekker Mount Everest

De route naar de top van de wereld - Wilco Dekker

Velen praten erover maar weinigen wagen zich eraan: de beklimming van de Mount Everest. Sinds 2019 is de berg en het toegangbeleid enorm in opspraak gekomen vanwege de file die eraan de zuidkant ontstond. Wilco Dekker raakte er door al zijn voorgaande beklimmingen langzaam van overtuigd dat de beklimming naar de top van de wereld ook binnen zijn bereik was gekomen. Hij wilde echter elke verrassing uitsluiten en bereidde zich gedegen voor op de tocht van zijn leven: via de noordkant naar de top van de Everest.

In zijn recent verschenen boek 'Onderweg naar de Hemel' laat hij zien waar een gezonde passie toe kan leiden. Wilco beschrijft wat er voor nodig is om je klaar te stomen voor dit buitengewone avontuur. De route via de noordzijde komt in elk detail aan bod, de mooie momenten maar ook alle ontberingen passeren de revue. De kou en eenzaamheid. Het afzien en de pijn. De emoties, de keuzes, de euforische momenten en de tegenslagen. De onbegrijpelijke luxe in sommige kampen en het soms bedenkelijke klimniveau van de medeklimmers op de berg.

Een onvervalste ‘Mountain Thriller’ op avontuurlijke hoogte. Maar ook een boek waarin duidelijk wordt dat alles met bewustwording start, het volgen van je passie, de stap uit je comfortzone, willen vallen en kunnen opstaan totdat de overtuiging ontstaat dat je het kan. Nieuwsgierigheid als basis om onderweg te zijn en nieuwe inzichten op te doen met inspirerende hoogtepunten.

‘Onderweg naar de hemel’ is een zeer persoonlijk geschreven boek, waarin het omgaan met grote gevaren de drive is om te slagen en het onmogelijke toch mogelijk te maken.

Het boek Onderweg naar de Hemel is vanaf te koop bij alle boekhandels in Nederland en de grote online webshops.

Prijs € 21,95 | 256 blz | pocket formaat 21x14 | Uitgeverij Edicola

Wilco Dekker Mount Everest

Meer inspiratie

Wil je weten hoe je spierpijn kunt voorkomen of verhelpen bij een huttentocht?

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Verklein je voetafdruk

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Benieuwd hoe jouw schoenen langer mee kunnen gaan?