Home » Vakantietip

Met de bus op wintersport de Alpen in

Als je niet over eigen vervoer beschikt of een vliegticket te duur vindt, kun je voor een wintersportvakantie met de bus kiezen. Dit is een aantrekkelijk alternatief qua kosten. Je doet er misschien wat langer over, maar onderweg is er genoeg te zien. Vanaf diverse plaatsen rijden er bussen naar wintersportlanden zoals Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië.

Een onvergetelijke wintersport

Wie eenmaal op wintersport is geweest, wil dat elk jaar opnieuw. Het is haast een magische ervaring. Als je al een keertje met het vliegtuig of de auto bent geweest, kan het een aanrader zijn om eens een busreis te boeken bij een organisatie als Bakreizen.nl. Vooral voor alleenstaanden, stelletjes en senioren is dit een aantrekkelijk reisalternatief. Je komt veilig aan op je wintersportbestemming en onderweg is er genoeg te zien.

Welke reisaanbieder kies je?

Diverse reisorganisaties bieden busreizen aan richting wintersportbestemmingen. Via het internet kun je gemakkelijk vergelijken op prijs, faciliteiten en andere opties. Soms profiteer je ook van een leuke aanbieding. Let bij het vergelijken goed op of je skiuitrusting ook kosteloos mee de bus in kan of dat je hiervoor extra moet betalen. Kies altijd voor een reisorganisatie waar je een goed gevoel bij hebt en waarbij je verzekerd bent van een comfortabele reis.

Welke voordelen biedt een busreis?

Op wintersportvakantie met de bus levert je verschillende voordelen. Zo is het vaak goedkoper dan het boeken van een vliegticket. De meeste tourbussen zijn luxe en comfortabel ingericht, dit betekent dus een aangename reis naar je wintersportbestemming. Tenslotte hoef je op het vliegveld ook niet te wachten, maar vertrek je vanaf een bepaald punt in Nederland en wordt je bij de accommodatie afgeleverd.

Meer inspiratie

Opzoek naar de makkelijkste manier om door de bergen te reizen?

Wil je weten hoe je spierpijn kunt voorkomen of verhelpen bij een huttentocht?

Monte Bianco di Courmayeur

Bijvoorbeeld de hoogste bergen van Italië?

Lees hier alle informatie over de vijf hoogste watervallen van de alpenlanden