Casa de Castro- B&B met volledig ingerichte appartementen

Casa de Castro- B&B met volledig ingerichte appartementen

Deze casarural met Nederlandse beheerders ligt in de Ribagorza, de uitlopers van de Pyreneeën. Door de centrale ligging tussen drie nationale natuurparken (Sierra de Guara, Ordesa y Monte Perdido en Posets y Maladeta) is het een heerlijke uitvalsbasis om de Pyreneeën te ontdekken.

Casa de Castro- B&B met volledig ingerichte appartementenWandel langs verlaten dorpen, spot de zeldzame lammergier, geniet van de fantastische uitzichten en bedwing het hooggebergte. Maar ontdek de Pyreneeën ook eens op een andere manier; met de motor of via de vele buitensportmogelijkheden zoals rafting, canyoning of op de mountainbike. En proef eens de wijnen uit de Somontano wijnstreek in een echte Bodega.

 

Casa de Castro- B&B met volledig ingerichte appartementenMet een zwembad in- en een bergmeer vlakbij het dorpis deze accommodatieook geschikt voor gezinnen met kinderen. Casa de Castro heeft drie sfeervolle en volledig ingerichte appartementen voor 2-6 personen. Door de kleinschaligheid hebben wij de tijd voor onze gasten om ze wegwijs te maken en eventueel te helpen met het regelen van activiteiten.

Het is onze uitdaging om jullie een leuke vakantie te bezorgen!

Casa de Castro- B&B met volledig ingerichte appartementen

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Lees hier wat steenmannetjes zijn en waar ze vandaan komen

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Verklein je voetafdruk

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webredactie.