Home » Accomodatie
Hotel Berghotel & Residence Tirol ****

Hotel Berghotel & Residence Tirol **** in Sexten, Dolomieten

hotel Berghotel & Residence Tirol **** bevindt zich in het hart van de Dolomieten groep van Sesto, in het gebied van de Drie Zinnen de Lavaredo, in Zuid-Tirol ( Hoog Adige) op ongeveer 40 km. van Cortina d’Ampezzo.

Het is “de mooiste plek in de mooiste vallei van de wereld” ( citaat van Luis Trenker, alpinist in het hooggebergte, filmacteur en gepassioneerde bezoeker van Sesto). Panoramische en zonnige ligging met een prachtig zicht op de Dolomiten van Sesto. Ski- en wandelmogelijkheden direct vanaf het hotel !!

Filosofie : de hoekpijlers van de Berghotelfilosofie zijn rust en herstel. Vakantie in een huis met stijl, geborgenheid, gemoedelijkheid en warmte uitstralend, gepaard met komfort en moderne vrijetijdsinrichtingen. Milieuvriendelijk en duurzaam omgaan met de natuur, gezonde levensmiddelen en bijzondere nadruk op goed eten en genieten bij vriendelijke mensen.

De DOLOMIETEN zijn in juni 2009 aan de lijst van het werelderfgoed van de UNESCO (natuurschatten) toegevoegd, een buitengewone erkenning voor ons en aangezien één van de mooiste delen van de Dolomieten, de Sextner Dolomieten, zich uitgerekend voor het Berghotel bevindt, is de ligging en het uitzicht van het Berghotel nu "authentiek"!

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Maak van je verblijf met de hele familie in de Tiroler Zugspitz Arena een onvergetelijke ervaring! 7 overnachtingen incl. ¾ pension vanaf € 487,- p.p.

Het landschap in de Kitzbüheler Alpen tussen Kitzbüheler Horn en Wilder Kaiser is perfect voor een wandeling! Geniet van de natuurgebieden zoals het Kaiserbachtal. Vanaf € 28,- p.p.p.n.

Diverse pasvormen, duurzaam, lichtgewicht en heel comfortabel, dat is de Tatra Light Lady GTX van Hanwag!

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Ticino is Italiaanse flair met de Zwitserse grundlichkeit, genieten in elk seizoen