Home » Blogs

Blauwe lucht, lachende gezichten: Envirotrek Mayrhofen

1 juli, 2011 - 00:00 - Respect the Mountains

70 deelnemers aan de Envirotrek Mayrhofen, blauwe luchten, 35 graden, veel afval en overal lachende gezichten. Een succes, voor de derde keer op rij! Mayrhofen is al drie keer een lokatie geweest voor de Envirotrek Series van Respect the Mountains, en elke keer weer is het feest. Dit jaar was het enorm heet, maar met behulp van water en zonnebrand kregen de deelnemers het toch voor elkaar om zakken vol afval, van blokjes tot sigarettenpeuken en oud ijzer, te verzamelen.

Na de BBQ Lunch was het tijd voor het middagprogramma en de rafters waren blij dat ze het water in mochten, de klimmers en mountainbikers kwamen bezweet, moe maar zeer voldaan terug. Na het uitdelen van een goodiebag vertrokken de deelnemers weer naar hun kampeerplaats of hotel. Vooral bergtoeristen doen mee aan Envirotrek: op een leuke manier dragen ze bij aan het schoonhouden van hun favoriete vakantiebestemmming!

Doe ook mee aan de Envirotrek in Schluchsee, Schwarzwald op 17 juli, in Garmisch Partenkirchen op 20 Juli, in Samoens op 2 augustus of op 6 augustus in de Eifel voor een dag vol Respecting the Mountains en vooral heel veel plezier!

Meer foto's zijn hier: www.flickr.com/photos/respect-the-mountains/sets/72157627076420780 binnenkort te zien!
je kunt je aanmelden via www.keenfootwear.com/envirotrek

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Bike explorer

BIKE Explorer, het nieuwe magazine voor de avontuurlijke fietser.

Verklein je voetafdruk

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Lees hier welk biertje het beste bij jou past