Garmin® introduceert de compacte HD action camera’s VIRB™

Garmin kondigt de VIRB aan, haar eerste unieke full HD 1080p action camera serie. Voor actie sporten tot aan familie vakanties. VIRB combineert unieke specificaties die het eenvoudiger dan ooit maken om herinneringen voor het leven vast te leggen. VIRB heeft een stevige en waterdichte behuizing (IPX-7) zodat er geen extra hoes nodig is om de elementen te doorstaan. Het unieke 1.4” Chroma™ kleurenscherm maakt de setup en afspelen een fluitje van een cent en gebruikt minimaal stroom zodat VIRB meer dan drie uur aan HD videomateriaal (1080p) kan opnemen met een volle batterij.

VIRB is duurzaam genoeg om zelfs de meest extreme activiteiten direct vanuit de verpakking vast te leggen. Met de stevige behuizing, heeft VIRB een IPX-7 klassificering (hij kan tot 30 minuten ondergedompeld blijven tot 1 meter als hij per ongeluk in het water valt). Hij kan dus gebruikt worden voor activiteiten zoals skiën, (kite)surfen en kajakken zonder extra bescherming en angst dat hij beschadigt.VIRB en VIRB Elite zijn breed verkrijgbaar vanaf eind september 2013. De verkoopadvies voor VIRB is € 299 en voor VIRB Elite € 399.

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webreactie. 

Speciaal voor de winter brengt Hanwag de Anros ES met de nieuwe waterdichte Eco-Shell Footwear voering en de MICHELIN® V-ROUGH zool.

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!