Opnames van de korte films voor Garmin

Garmin presenteert vijf korte films op YouTube

Opnames van de korte films voor GarminIn vijf korte episodes geven professionals, inclusief de vermaarde wereldklasse Italiaanse alpinist Simone Moro en de Britse ontdekkingsreiziger Sir Ranulph Fiennes, inzicht in hun passie en leggen ze uit waarom het Garmin fēnix GPS horloge een essentieel onderdeel is geworden van hun planning en expeditie. 

De bergbeklimmer Simone Moro vertelt

Simone is de enige bergbeklimmer die drie 8.000m toppen in de winter heeft bereikt. Hij vertelt: “Garmin GPS producten zijn voor mij vergelijkbaar met een ijsbijl of een houweel. Dit zijn belangrijke onderdelen die me direct de informatie geven die ik nodig heb.”

De wandelaar Ferdinand Thies vertelt

Ferdinand is een serieuze wandelaar die de Appalachen trail, een 3.500 km lange afstandpad van Georgia naar Maine (Verenigde Staten) door 14 staten in 4,5 maanden aflegde.

De trailrunner Sebastien Camus vertelt

Sebastian is een succesvolle trailrunner, die het eiland van Nieuw Caledonië bij Nieuw Zeeland in drie dagen is overgestoken zonder te slapen en meedoet aan de Ultra Marathon en trailrunning evenementen

Opnames van de korte films voor GarminDe andere filmpjes van het Garmin fēnix GPS horloge vind je hier: http://bit.ly/fnxth

Review in Bergen Magazine

In het komende nummer van Bergen Magazine (verschijnt begin maart, dus neem vóór 18 februari een abonnement om het niet te missen) vertellen we je uitgebreid wat wij van het Garmin fēnix horloge vinden.

Meer inspiratie

Merk: 

Speciaal voor de winter brengt Hanwag de Anros ES met de nieuwe waterdichte Eco-Shell Footwear voering en de MICHELIN® V-ROUGH zool.

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webreactie. 

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!