Haglöfs Duality AT1 GT

Verwissel zelf de tussenzool van de Haglöfs Duality AT1 GT

Haglöfs introduceert de Duality AT1 GT, de eerste wandelschoen waarbij de tussenzool volledig verwisseld kan worden. De schoenen worden geleverd met twee paar tussenzolen. Een met zachtere demping voor vlakke wandelpaden en een sterke tussenzool voor uitdagende trails of wanneer je met zware bepakking loopt. Zo kan je één paar schoenen enorm flexibel gebruiken. Je hoeft dus niet meer een extra paar schoenen in je rugzak te stoppen, een extra paar lichtgewicht tussenzolen is voldoende om te wisselen van schoenen voor licht terrein naar schoenen voor ruige paden.

Waterdicht

De schoen is gemaakt van sterk leer en biedt goede ondersteuning tijdens het wandelen. De gebreide sokconstructie zorgt voor veel comfort en sluit optimaal aan op de enkels. De buitenzool van AHAR ™ Plus rubber zorgt voor een goede grip en stabiliteit. En zijn de zolen versleten? De schoenen zijn verslijtbaar, zodat de schoen extra lang meegaat.

Dankzij het speciale GORE-TEX-membraan is de Duality AT1 GT volledig waterdicht, zelfs in de gebreide sokconstructie. Dankzij de vingerlusband op hiel en tong trek je de schoen makkelijk en snel aan. De wandelschoen is verkrijgbaar in een dames- en herenuitvoering.

Adviesprijs: € 259,90

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Ben je beniewd naar hoe je langer met je rugzak doet?

Benieuwd hoe jouw schoenen langer mee kunnen gaan?

Edelweiss

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Lees hier hoe jij jouw veldfles goed schoon houdt