Haglöfs Duality AT1 GT

Verwissel zelf de tussenzool van de Haglöfs Duality AT1 GT

Haglöfs introduceert de Duality AT1 GT, de eerste wandelschoen waarbij de tussenzool volledig verwisseld kan worden. De schoenen worden geleverd met twee paar tussenzolen. Een met zachtere demping voor vlakke wandelpaden en een sterke tussenzool voor uitdagende trails of wanneer je met zware bepakking loopt. Zo kan je één paar schoenen enorm flexibel gebruiken. Je hoeft dus niet meer een extra paar schoenen in je rugzak te stoppen, een extra paar lichtgewicht tussenzolen is voldoende om te wisselen van schoenen voor licht terrein naar schoenen voor ruige paden.

Waterdicht

De schoen is gemaakt van sterk leer en biedt goede ondersteuning tijdens het wandelen. De gebreide sokconstructie zorgt voor veel comfort en sluit optimaal aan op de enkels. De buitenzool van AHAR ™ Plus rubber zorgt voor een goede grip en stabiliteit. En zijn de zolen versleten? De schoenen zijn verslijtbaar, zodat de schoen extra lang meegaat.

Dankzij het speciale GORE-TEX-membraan is de Duality AT1 GT volledig waterdicht, zelfs in de gebreide sokconstructie. Dankzij de vingerlusband op hiel en tong trek je de schoen makkelijk en snel aan. De wandelschoen is verkrijgbaar in een dames- en herenuitvoering.

Adviesprijs: € 259,90

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Lees hier alle informatie over de vijf hoogste watervallen van de alpenlanden 

Wil je weten hoe je spierpijn kunt voorkomen of verhelpen bij een huttentocht?

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Lees hier handige tips voor het wandelen in de bergen