Haglöfs L.I.M. Backpack

Het Zweedse merk Haglöfs bezuinigt flink op gewicht, want Less is More. Minder gewicht, meer comfort. Daarom heeft het merk een hele lijn producten uitgebracht volgens deze filosofie. Jassen, broeken, vesten en dus ook rugzakken.

De L.I.M. Backpack weegt slechts 735 gram bij een inhoud van 25 liter, maar zit comfortabel op je rug. De borstband, de heupgordel en de schouderbanden sluiten goed aan op je lichaam, terwijl het Airback-systeem van het rugpand ervoor zorgt dat je niet intens begint te zweten. Het materiaal van de rugzak heeft een bluesign certificaat, dat betekent dat de materialen aan strenge eisen voor milieuvriendelijkheid voldoen.  

De vederlichte rugzak kan onder alle omstandigheden gebruikt worden en is perfect voor een dagtocht. Een ruim hoofdcompartiment met rits, kleine vakjes op de heupgordel, handig voor een energiereep, en zijvakken voor een fles water of een opgerold regenjack. Ook fijn: de rugzak is erop gemaakt om een waterzak met drinkslang mee te nemen. Met de compressieriemen op het deksel en een spankoordje kun je de rugzak ook flink comprimeren.

De Haglöfs L.I.M. Backpack 25L is verkrijgbaar in zwart, wit en blauw. Er is ook een versie in 35 liter.  

Adviesprijs € 109,95

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Lees hier hoe je heerlijk kan nagenieten van de zomer

Ben je beniewd naar hoe je langer met je rugzak doet?

Edelweiss

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Benieuwd hoe jouw schoenen langer mee kunnen gaan?