Mont Blanc Expeditie

De Bergen Magazine Mont Blanc Expeditie

Wil jij de hoogste berg van de Alpen beklimmen? Samen met Mountain Network organiseert Bergen Magazine in 2014, exclusief voor haar lezers, een reis waarbij de beklimming van de hoogste top van de Alpen, de Mont Blanc, uiteindelijk het doel is.

Over de expeditie:

Niet alleen de Mont Blanc heeft het Bergen Magazine Expedtieteam als doel, maar ook de hoogste berg van Italië, te weten de Gran Paradiso (4061 meter). Deze 'vierduizender' klimmen we ter voorbereiding van ons uiteindelijke doel, de Mont Blanc (4810 meter).

Het beklimmen van de Mont Blanc vindt plaats in hét Bergen Magazine Expeditieteam van maximaal 8 personen.

Om van de beklimming van de Mont Blanc een succes te maken heeft Mountain Network een aantal voorbereidingsstappen uitgewerkt. Deze stappen vinden plaats in de eigen centra van Mountain Network in Nederland en de Ardennen en het doorlopen hiervan geeft je de grootste kans van slagen om de top te bereiken. Ervaring in het hooggebergte is niet per se nodig om deel te nemen aan deze reis. Het volgen van het voortraject en het 9-daagse programma in de Alpen zorgen voor voldoende basiservaring om de Mont Blanc te kunnen bedwingen!

--> De laatste update vind je altijd als eerste op Facebook

 

Panorama Mont Blanc


Voorbereiding / Traject

Over de Mont Blanc

Nieuwsberichten

Klimmen als voorbereiding op de Mont Blanc expeditie Op de gletsjer
Informatieavond 31 oktober Praktische informatie Speciaal voor abonnees
Medische keuring januari Algemene informatie Veel animo 1e bijeenkomst
Voorbereiding Ardennen april Historie eerste beklimming Een overzicht van berichten
Beklimming Alpen juni 2014    

Foto's voor & tijdens

Deelnemersinformatie

Reportages / blogs

De Mont Blanc
Via Facebook Informatie over de deelnemers Verhaal van Constantijn
    Een overzicht van berichten

Over de redacteur

Over Bergen Magazine

Over Mountain Network

Mountain Network op de top
Frank Peters zal de deelnemers op de voet volgen Volg de voorbereidingen inhet tijdschrift 15 jaar ervaring in expedities

 

Veelgestelde vragen:

Ik ben geen abonnee van Bergen Magazine, kan ik dan toch mee?

Nee, een van de voorwaarden is dat je abonnee bent. Je kan heel gemakkelijk hier abonnee worden. In Bergen Magazine zal in ieder nummer aandacht besteed worden aan deze Mont Blanc-expeditie.

Wat kost de Bergen Magazine Mont Blanc Expeditie?

Normaal gesproken betaal je voor het gehele traject (incl. weekend in de Ardennen) 1975 euro per persoon. Maar omdat jij abonnee bent van Bergen Magazine krijg je ruim 10% korting* en betaal je € 1775,-. *De korting geldt alleen voor deze reis en dus niet voor andere reizen die Mountain Network organiseert. 


Disclaimer:

Op geen enkele wijze is de redactie of uitgeverij van Bergen Magazine aansprakelijk voor de schade die tijdens de reis zou kunnen ontstaan aan jezelf of aan je uitrusting. Je dient zelf een goede reisverzekering af te sluiten, bijvoorbeeld via de NKBV. Voor al je vragen over aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid verwijzen we je door naar de organisatie van de Mont Blanc-expeditie: Mountain Network.