10 jaar AlpAdventures

Misschien herinner je de beelden nog wel in het televisieprogramma Ik vertrek, waarin Arno en Jessica gevolgd werden tijdens hun eerste jaar in de Franse Alpen. Vele kijkers hadden toen niet durven vermoeden dat het koppel nu nog steeds met veel plezier en succes in skigebied le Grand Massif zou wonen. Hun reisorganisatie AlpAdventures bestaat deze winter alweer 10 jaar. Om dit jubileum niet ongemerkt voorbij te laten gaan, staat eind maart het 10 years anniversary weekend op de winterkalender.

10 jaar na Ik vertrek

In de tien jaar na hun televisie optreden is er veel gebeurd. Jessica is inmiddels haar eigen bedrijf gestart en verzorgt als chef à domicile maaltijden aan huis. De passie die Arno altijd al had voor de bergomgeving heeft er toe geleid dat hij sinds 3 jaar werkt als Frans gecertificeerd accompagnateur en montagnes. Je kunt met hem op pad voor mooie tochten op bergschoenen, sneeuwschoenen en op de mountainbike.

ijdens een AlpAdventures trip kun je dus overdag met Arno de bergen gaan verkennen en 's avonds moe en voldaan aan te schuiven voor een heerlijke maaltijd van Jessica. Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuwe website waarmee AlpAdventures terug gaat naar de kern, namelijk het organiseren van avontuurlijke belevenissen 'off the beaten track'. Als groep kun je terecht voor een onvergetelijke bergbelevenis, denkend aan een meerdaagse trekking waarbij je de nacht doorbrengt in een berghut of ('s winters) in je zelfgebouwde iglo. Sta er niet gek van te kijken als Jessica halverwege het avontuur opduikt met een heerlijke outdoor lunch inclusief uitzicht over de vallei.  In een tijd van drukte, stress en targets helpt AlpAdventures je even te ontsnappen uit je dagelijkse ratrace. Even geen onbeperkte wifi connecties, maar echte connecties met de overweldigende bergomgeving, je mede-avonturiers én met jezelf.

10 jarig jubileum van AlpAdventures

Om het 10 jarig jubileum niet ongemerkt voorbij te laten gaan, organiseert AlpAdventures van 23 tot 26 maart het 10 years anniversary weekend. Verstopt in het bos en ver weg van de drukte verblijf je 3 dagen in een authentieke hut middenin het Grand Massif. Dit is nu zo maar een skitrip, maar een onvergetelijke winterbelevenis waarbij je iedere dag kunt aansluiten voor gegidste avonturen op tourski's, splitboards, snowshoes en fatbikes. Terug in de hut, deel je je verhalen al bubbelend in de jacuzzi of borrelend aan de bar of bij de fondue. Voor meer info over deze trip ga je naar www.AlpAdventures.com

Meer inspiratie

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webreactie.