MTB Enduro Challenge

20 december: mountainbike Enduro!

MTB Enduro ChallengeBen jij ook zo gek op mooie mountainbike paden? De sporters van AltijdSporten.nl hebben een afwisselende, mooie en soms zelfs uitdagende mountainbike track van zo'n 65 km gemaakt. Dit zijn de vaste mountainbike routes van Lage Vuursche, Soest, de 'oude' mtb route van Zeist en de nieuwe route van Zeist op een zo leuk (en legaal) mogelijke manier aan elkaar geknoopt.

Op 20 december gaan Bianca, Petra, Roger en Jantiene van AltijdSporten.nl met liefhebbers deze route samen rijden. Voor de gezelligheid, om te verkennen of om gewoon lekker buiten te zijn. We vertrekken onder het mom 'samen uit, samen thuis', maar op de route van Zeist (17 km) mag iedereen die dat wil gas geven. Voor de snelste rijder stellen we een leuk prijsje uit onze shop beschikbaar.

Testen Raidlight rugzak en Sziols X-Kross Sportbril

Ben je op zoek naar een fijne én betaalbare rugzak die je kunt gebruiken voor zowel mountainbiken en trailrunnen? Of ... beslaat jouw sportbril? Wil je snel lensen kunnen verwisselen of zoek je een sportbril? Ook daar is over nagedacht. Je kunt met een eenvoudige klikbeweging een optische inzetclip achter de sportlens zetten.

Interesse om deze producten te testen? Maak dan gebruik van een actief testmoment tijdens de Mountainbike Enduro op 20 december a.s. Geef bij je aanmelding aan welk artikel je wilt probreren.Alle informatie en een teaser filmpje kun je vinden op onze website.

Op eigen gelegenheid de AltijdSporten.nl Enduro rijden?

Dat kan ook! Je kunt de route rijden op een dag en tijd die jou het beste uitkomt. Wil je meedingen naar prijzen, rijd dan je snelste tijd voor 31 maart 2015. Op 1 april maken we de winnaars bekend voor deze AltijdSporten.nl MTB Enduro Challenge. Je kunt de route net zo vaak rijden als je wilt. Alleen de snelste tijd telt!

Rijd de route en meld je aan!

Meer inspiratie
Bike explorer

BIKE Explorer, het nieuwe magazine voor de avontuurlijke fietser.

Monte Bianco di Courmayeur

Bijvoorbeeld de hoogste bergen van Italië?

Lees hier alle informatie over de vijf hoogste watervallen van de alpenlanden 

Wil je weten hoe je spierpijn kunt voorkomen of verhelpen bij een huttentocht?