Hanwag Alpine Experience

De Hanwag Alpine Experience, naar de top van Duitsland

Als een Duits merk van bergschoenen heeft Hanwag altijd een sterke band met de hoogste berg van Duitsland. Daarom organiseert het schoenenmerk elk jaar de Hanwag Alpine Experience, een tocht waarmee die band gevierd wordt. En Hanwag heeft een prijsvraag uitgeschreven waarmee je een gratis plek bij de Hanwag Alpine Experience kunt winnen!

Tijdens de Hanwag Alpine Experience ga je met een gezelschap van mensen van over de hele wereld Duitslands hoogste berg op. Over vier verschillende routes gaan de groepen in twee dagen de berg op. De vier routes die gebruikt worden zijn de Reintal, Stopselzieher, Höllental and Jubiläumsgrat. De route over de Jubiläumsgrat voert langs een bivak dat door Hanwag geschonken is aan de Deutscher Alpenverein.

De organisatoren hopen dat dit jaar alle vier de routes begaanbaar zijn. Vorig jaar werd de tocht namelijk geplaagd door heel slecht weer, waardoor drie van de vier routes onbegaanbaar waren. Gelukkig kwamen wel alle deelnemers aan de tocht gezond en wel boven.

Meer informatie over de Hanwag Alpine Experience

Wil je meedoen met deze tocht? Hanwag heeft een prijsvraag uitgeschreven waarmee je een gratis deelname aan de tocht kunt winnen. Wil je meer weten over de Hanwag Alpine Experience en de prijsvraag? Op de website van Hanwag vind je meer informatie. Kijk snel!

Meer inspiratie

Ook leuk om te lezen: 

Landen en gebieden: 

Merk: 

Bewonder de fantastische landschappen in Lech Zürs am Arlberg. Wandelpaden voeren over bloemenweiden, naar smaragdgroene bergmeren en langs de rivier de Lech.

Maak van je verblijf met de hele familie in de Tiroler Zugspitz Arena een onvergetelijke ervaring! 7 overnachtingen incl. ¾ pension vanaf € 487,- p.p.

Ticino is Italiaanse flair met de Zwitserse grundlichkeit, genieten in elk seizoen

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Diverse pasvormen, duurzaam, lichtgewicht en heel comfortabel, dat is de Tatra Light Lady GTX van Hanwag!

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!