mooiste huttentochten

De mooiste huttentochten

Wij van de redactie zijn natuurlijk gek op huttentochten!  En we merken dat steeds meer lezers zelf ook meerdaagse wandeltochten in de bergen willen maken: veruit de meeste vragen die we van jullie ontvangen, gaan over dit onderwerp.

De mooiste huttentochten van de Alpen

In Bergen Magazine 1 van 2018 gaan we daarom in op alles over huttentochten. De redactie heeft een selectie gemaakt van de 22 mooiste huttentochten. Wil jij de 22 mooiste huttentochten van de Alpen thuis op de deurmat? Kies dan 3 eerder verschenen nummers bij je abonnement op Bergen Magazine en je krijgt dit nummer thuis!

Alpenverenigingen en hutten

Om je alvast op weg te helpen hebben we een overzicht gemaakt van de belangrijkste alpenverenigingen en hun hutten. Zo kun je al heel wat informatie vinden over de prijzen, contactgegevens en de beschikbaarheid van berghutten. 

Moeilijke of makkelijke huttentocht?

Maar hoe kun je inschatten hoe zwaar je huttentocht gaat worden? Hier vind je een overzicht van alle moeilijkheidsgraden van bergwandelroutes en wat die betekenen! 

Paklijst

Minstens zo belangrijk is je paklijst. Hier hebben we alvast een paklijst voor je klaar staan, zodat je niks vergeet tijdens je huttentocht. 

 

Meer inspiratie

Lees hier handige tips voor het wandelen in de bergen

Mee naar het Sarntal

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Beniewd waarom Innsbruck zo populair is onder de jongeren?

Monte Bianco di Courmayeur

Bijvoorbeeld de hoogste bergen van Italië?