mooiste huttentochten

De mooiste huttentochten

Wij van de redactie zijn natuurlijk gek op huttentochten!  En we merken dat steeds meer lezers zelf ook meerdaagse wandeltochten in de bergen willen maken: veruit de meeste vragen die we van jullie ontvangen, gaan over dit onderwerp.

De mooiste huttentochten van de Alpen

In Bergen Magazine 1 van 2018 gaan we daarom in op alles over huttentochten. De redactie heeft een selectie gemaakt van de 22 mooiste huttentochten. Wil jij de 22 mooiste huttentochten van de Alpen thuis op de deurmat? Kies dan 3 eerder verschenen nummers bij je abonnement op Bergen Magazine en je krijgt dit nummer thuis!

Alpenverenigingen en hutten

Om je alvast op weg te helpen hebben we een overzicht gemaakt van de belangrijkste alpenverenigingen en hun hutten. Zo kun je al heel wat informatie vinden over de prijzen, contactgegevens en de beschikbaarheid van berghutten. 

Moeilijke of makkelijke huttentocht?

Maar hoe kun je inschatten hoe zwaar je huttentocht gaat worden? Hier vind je een overzicht van alle moeilijkheidsgraden van bergwandelroutes en wat die betekenen! 

Paklijst

Minstens zo belangrijk is je paklijst. Hier hebben we alvast een paklijst voor je klaar staan, zodat je niks vergeet tijdens je huttentocht. 

 

Meer inspiratie

Maak van je verblijf met de hele familie in de Tiroler Zugspitz Arena een onvergetelijke ervaring! 7 overnachtingen incl. ¾ pension vanaf € 487,- p.p.

Het landschap in de Kitzbüheler Alpen tussen Kitzbüheler Horn en Wilder Kaiser is perfect voor een wandeling! Geniet van de natuurgebieden zoals het Kaiserbachtal. Vanaf € 28,- p.p.p.n.

Ticino is Italiaanse flair met de Zwitserse grundlichkeit, genieten in elk seizoen

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Diverse pasvormen, duurzaam, lichtgewicht en heel comfortabel, dat is de Tatra Light Lady GTX van Hanwag!

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!