fiets en wandelbeurs 2022

Fiets en Wandelbeurs 2022 tóch afgelast

De Fiets en Wandelbeurs 2022 gaat toch niet door. Lang zag het er naar uit dat de Fiets en Wandelbeurs door kon gaan, maar nu blijkt dat dat toch niet kan. Zowel in Nederland als België zijn de coronamaatregelen te streng en is het vooruitzicht te onzeker.

Dat betekent dat zowel de evenementen zowel Nederland als België geschrapt worden. Ook de andere evenementen die gelijktijdig plaats zouden vinden, zoals de E-bike Xperience gaan niet door. Of er, net als volgend jaar, een online evenement zal plaatsvinden, is nog niet bekend. Wel is duidelijk dat er in 2022 geen fysiek evenement meer plaats zal vinden. De eerstvolgende keer dat we dus weer écht naar de Fiets en Wandelbeurs kunnen, zal pas in 2023 zijn, maar een definitieve datum is nog niet bekend gemaakt.

Ook is nog niet bekend op welke manier de uitrijking van de prijzen voor de Wandelroute van het jaar en de Fietsroute van het jaar eruit komt te zien. De organisatie hoopt binnenkort meer bekend te maken. Hou de website van de Fiets en Wandelbeurs in Gent of Utrecht in de gaten voor meer updates. 

 

Lees hier een stukje berg geschiedenis

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webredactie. 

Opzoek naar de makkelijkste manier om door de bergen te reizen?

Ben je beniewd naar hoe je langer met je rugzak doet?