Wandelen in de Alpen

Foto- en filmwedstrijd Fiets en Wandelbeurs

Wandelen in de AlpenDoe mee met de foto- en de filmwedstrijd van de Fiets en Wandelbeurs. In de aanloop naar het evenement op 9 en 10 februari 2013 in de Amsterdam RAI, kun je de foto of film insturen die jouw ultieme fiets- of wandelbeleving weergeeft en maak je kans op mooie prijzen.

Op reis heb je de camera natuurlijk altijd bij de hand. De meest bijzondere en inspirerende momenten deel je met vrienden, kennissen en collega's. De Fiets en Wandelbeurs biedt de mogelijkheid ze aan 20.000 bezoekers te laten zien. Tijdens het evenement is een selectie van de beste 15 foto-inzendingen en 10 ingezonden filmpjes te bewonderen.

Fotowedstrijd

Thema van de fotowedstrijd 2013 is 'Actie'. Van de beklimming van een Tourcol tot het oversteken van een wilde rivier: waarschijnlijk heb je op vakantie of tijdens een tocht tal van intrigerende actiemomenten vastgelegd. Je kunt maximaal vijf foto's uploaden via het aanmeldformulier op www.fietsenwandelbeurs.nl. De bezoekers van de beurs stemmen op de 15 genomineerde foto's en bepalen zo de winnaars van deze wedstrijd.

Wedstrijd short movies

Voor het eerst zijn op de beursvloer ook bewegende beelden te bekijken tijdens het 'Short Movie Festival'. Het gaat om filmpjes van maximaal twee minuten met als enige voorwaarde dat hierin fietsen of wandelen voorkomt. Je hoeft geen Steven Spielberg te zijn om aan dit festival deel te nemen. Met een creatieve compilatie van een tocht of bijvoorbeeld een indringende belevenis, kun je een gooi doen naar de Award die aan het festival is verbonden. Het aanmeldformulier voor de 'short movies' staat op www.fietsenwandelbeurs.nl.

Prijzen

De winnaars van de foto- en de filmwedstrijd ontvangen een mooie prijs. Houd daarvoor de website www.fietsenwandelbeurs.nl in de gaten. Deadline inzendingen voor de foto- en de filmwedstrijd is 15 januari 2013.

Wandelplezier 

Ondertussen loopt ook nog de Hanwag-fotowedstrijd op Bergwijzer. Stuur jouw wandelfoto in via ons formulier op bergwijzer.nl/wedstrijd. Je maakt kans op een paar wandelschoenen van Hanwag.

Meer inspiratie

Lees hier hoe jij jouw veldfles goed schoon houdt

Bike explorer

BIKE Explorer, het nieuwe magazine voor de avontuurlijke fietser.

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Lees hier alle informatie over de vijf hoogste watervallen van de alpenlanden