avontuurlijk kamperen

Het nieuwe kamperen wordt weer ouderwets

Weet je nog? Vroeger? Toen kamperen nog écht kamperen was? Met een klein eenstoks trekkerstentje uren zoeken naar de perfecte kampeerplek? Vergelijk dat eens met de grote kampeerterreinen van tegenwoordig. Maar wekenlang scheerlijn aan scheerlijn staan op een kampeerplaats die van alle gemakken is voorzien, is verleden tijd. Een nieuw Nederlands bedrijf wil van kamperen weer een avontuur maken.

Kamperen weer kleinschalig en avontuurlijk maken, dat is het doel van Campspace. Dat doet het jonge Nederlandse bedrijfje doormiddel van een online platform waarop bijzondere en avontuurlijke kampeerplekken worden gepresenteerd. Geen grote campings, maar kleine unieke locaties, waar je zo midden in de natuur zit.

Locaties in de bergen

Op het platform kun je gemakkelijk een soort locatie kiezen. Daarna selecteert het platform zelf een aantal kampeerterreinen voor je. Van dichtbij huis in Nederland, tot de Pyreneeën en de Alpen, of nog veel verder.

Bijzondere kampeerplekken

Overigens heeft het bedrijf niet alleen maar kampeerplekken in de aanbieding. Voor wie niet meer met de tent op pad wil, maar wel een meer avontuurlijke uitvalsbasis wil dan een hotel of chalet biedt de start-up ook andere accommodaties, zoals yurts of andere bijzondere plekken. Sommige plekken zijn zelfs alleen bereikbaar met een berggids.

Beheerders van bijzondere kampeerplekken kunnen hun aanbod ook aan het platform toevoegen! 

Meer inspiratie

Ontdek de 5 beste berghutten van Tirol. Ontdek de regio voor fijnproevers!

De mogelijkheden voor een speciale Tiroler winter zijn oneindig. Bekijk hier alle tips.

Ontdek alle (berg)wandelpaden van de Pyreneeën en het achterland van Lleida.
(foto © Jordi Pou)

Liefhebbers van adventure-sports opgelet: bezoek Lleida met méér dan 200 bedrijven en ruim 50 verschillende activiteiten te land, te water en in de lucht. (foto ©Oriol Clavera)

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Speciale aanbieding Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!