Katja Staartjes

Katja Staartjes en Mondiavisueel organiseren benefietvoorstelling voor opbouwprojecten Nepal

Katja Staartjes is een van Nederlands succesvolste bergbeklimmers. Zij beklom een aantal toppen hoger dan 8000 meter, waaronder – als eerste Nederlandse vrouw – Mount Everest (8848 m). Door haar vele bezoeken aan Nepal kan Katja beschouwd worden als Nepal-expert. In april 2015 was zij ter plekke tijdens de dramatische aardbeving die het land trof, een in alle opzichten heftige ervaring. Sindsdien zet Katja zich in voor de wederopbouw van het Himalaya-land. Door de Nepalese overheid is zij benoemd tot Goodwill Ambassadeur. Via haar Stichting Topaspiraties worden wederopbouwprojecten in Nepal gefinancierd.

Lopen over de Grens

In samenwerking met Mondiavisueel presenteerde Katja haar multimediapresentatie ‘Lopen over de grens’ in april 2017. Katja wist bijna 1.200 bezoekers te boeien met haar indrukwekkende verhaal aan de hand van foto’s, videofragmenten en originele muziek. Na afloop van de voorstellingen werd er via het donatiebusje van de Stichting Topaspiraties in totaal 2805 euro aan giften opgehaald. Dat gewéldige bedrag vormde het opstapje naar het plan om een extra benefietvoorstelling te organiseren waarvan de volledige opbrengst naar de Stichting Topaspiraties gaat. Die vindt plaats op zaterdagavond 18 november 2017 in het Theater Aan de Slinger in Houten. In het kader van ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’ stelt het theater de zaal gratis ter beschikking.

Nepal-touroperator Snow Leopard Adventures betaalt de kosten voor de theatertechnici en vanzelfsprekend brengen Katja en Mondiavisueel geen kosten in rekening.
Meer informatie en kaartverkoop via Mondiavisueel of telefonisch via +31(0)30 6361481.

Meer inspiratie
Edelweiss

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Wil je weten hoe je spierpijn kunt voorkomen of verhelpen bij een huttentocht?

Opzoek naar de makkelijkste manier om door de bergen te reizen?