Zomercheck Antilope Outdoor

Klaar voor je bergvakantie? Laat voor je vertrekt je spullen checken!

We kunnen weer denken aan vakantie, maar hoe is jouw bergsportuitrusting er eigenlijk aan toe? Op zaterdag 5 juni kun je dat laten controleren bij Antilope Outdoor in Alblasserdam.

Op 5 juni organiseert Antilope Outdoor de Zomercheck. Van 10.00 uur tot 15.00 uur staan specialisten van diverse merken klaar om te kijken of je spullen nog helemaal tiptop in orde zijn. Van Grangers en Fjällräven zijn er specialisten die je helpen om je schoenen en kleding weer helemaal water- en vuilafstotend te maken. Voor versleten schoenen en rugzakken staan de specialisten van Repair Service Boer klaar. Zij checken of je schoenen goed te repareren zijn en als dat zo is, dan kunnen ze je spullen meenemen naar de werkplaats om die weer op te knappen. Een week later zou je ze dan op kunnen komen halen bij Antilope Outdoor in Alblasserdam.

Ook aandacht voor je benen en voeten

En ook aan jou als bergwandelaar wordt gedacht. Er zijn specialisten van compressiesokkenmerk Bauerfeind aanwezig die de bloedsomloop in je benen kunnen checken en daarbij eventueel advies kunnen geven over goede compressiesokken. Een podotherapeut kan je adies geven over voet- knie- en heupklachten.

De Zomercheck van Antilope Outdoor vindt plaats op 5 juni 2021 van 10.00 tot 15.00 uur bij Antilope Outdoor in Alblasserdam.

Meer informatie

Fjällräven Eco-shell wax

Kun je dan niet, maar heb je wel spullen van Fjällräven die je weer goed vuil- en waterafstotend wil maken? Van 21 t/m 31 mei kun je Fjällräven Eco-shell spullen gratis laten behandelen in de winkel. Normaal kost zo’n behandeling 25 euro per kledingstuk! Hou er rekening mee dat de behandeling niet meteen klaar is, maar dat je je spullen minimaal een dag in de winkel achter moet laten. Ook moet je wel een afspraak maken. Dat kan hier 

 

 

Meer inspiratie

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Mee naar het Sarntal

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Verklein je voetafdruk

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!