Mammut

Mammut presenteert zijn nieuwe klimcollectie

De sport klimmen kan op allerlei niveaus én op verschillende hoogtes beoefend worden. Gelukkig heeft Mammut voor elke avonturier wat wils.

Hoe moeilijker de klim, hoe meer het verreist is om een veilige en betrouwbare uitrusting te hebben. Zo vindt ook onze Mammut Pro atleet David Lama: “Hoe langer de route is, hoe groter een strategische planning met betrekking tot het weer en vele andere externe factoren een rol speelt.” Mammut heeft zich daarom gestort op een nieuwe klimcollectie.

Multi-pitch klimmen

Klimmen wordt steeds populairder in Europa waarbij vooral het multi-pitch klimmen ontzettend veel discipline, vertrouwen in je medeklimmers en doorzettingsvermogen vereist. De bloed, zweet en tranen zijn het absoluut waard. De Mammut-atlete Anna Stöhr kickt er onwijs op: “De verleiding van een multi-pitch klim is ongetwijfeld de blootstelling en de lucht onder je. Je klimt tijdens deze tours veel hoger dan mogelijk is bij korte routes.”

Comfort in de hoogte

Mammut maakt je klimroute zo veilig mogelijk en biedt de nieuwste snufjes aan voor een zeker gevoel in de bergen. Tevens speelt Mammut in op de vraag naar het ultieme comfort in de hoogte. Zo introduceren ze de robuuste en schuurvrije spijkerbroek, de lichtgewicht helm de Wall Rider en de nieuwste kliksystemen in de vorm van de Togir Click.

 

 

 

Meer inspiratie

Van 30 september tot 20 oktober profiteer je van scherpe aanbiedingen en vele gratis mogelijkheden voor kinderen t/m 15 jaar!

Wandel door de prachtige dalen, leer de tradities en gebruiken en geniet van het adembenemende uitzicht.

Ontdek alle (berg)wandelpaden van de Pyreneeën en het achterland van Lleida.
(foto © Jordi Pou)

Liefhebbers van adventure-sports opgelet: bezoek Lleida met méér dan 200 bedrijven en ruim 50 verschillende activiteiten te land, te water en in de lucht. (foto ©Oriol Clavera)

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Speciale aanbieding Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!