Foto: Fjällräven via van de vorst pr

Meld je aan voor de trektocht van je leven

Sinds gisteren kun je je aanmelden voor Fjällräven Polar 2016, een vierdaagse sledetocht over bergen en toendra’s voor zowel mannen als vrouwen zonder expeditie-ervaring. Maar liefst 210 sledehonden helpen je vooruit onder de meest extreme, arctische omstandigheden. Samen met ongeveer 25 andere avonturiers uit alle hoeken van de wereld ga je een uitdaging aan die je nooit meer zal vergeten.

Trektocht onder het noorderlicht

Je hoeft Fjällräven Polar 2016 niet zonder begeleiding te doen. Naast de groep van 25 andere avonturiers gaan er ook 5 ervaren poolreizigers mee. Tevens wordt er voor professionele uitrusting gezorgd. De trektocht bedraagt ruim 300 kilometer en vindt plaats ten noorden van de poolcirkel. Tijdens deze tocht ben je één met jezelf in de stilte van de poolnacht, terwijl je slaapt onder het bijzondere noorderlicht.

Aanmelden voor Fjällraven Polar 2016

 Fjällräven via van de vorst prJe aanmelden voor Fjällräven Polar 2016 betekent niet dat je automatisch meekan. De aanmeldingsprocedure is een wedstrijd en is geopend vanaf 18 november 2015. Degenen die meegaan zijn de mensen die de meeste stemmen krijgen. Het is dus belangrijk dat je al je vrienden, collega’s en social media contacten inzet om zoveel mogelijk stemmen te werven. Voor de Benelux zijn er twee plekken voor de tocht beschikbaar. Eén voor de persoon met de meeste stemmen en één voor de persoon die op de meeste originele manier zijn of haar passie voor de Polartocht laat zien. Dat laatste wordt gekozen door de jury van Fjällräven.

Informatie wedstrijd

De trektocht vindt plaats van 5 tot en met 9 april. Je trekt van de Signaldalen in Noorwegen naar de Jukkasjärvi in Zweeds Lapland. De wedstrijd loopt van 18 november tot en met 10 december 2015 op de website van Fjällräven. De uitslag wordt ergens midden december bekend gemaakt.

Meer inspiratie

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webreactie. 

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!