fiets en wandelbeurs 2022

Online kick-off van het wandelseizoen

De Fiets en Wandelbeurs van dit jaar kon (weer) niet doorgaan, maar niet getreurd. Op zaterdag 9 april is er een online Kick-off van het wandelseizoen. Dan worden ook de Fietsroute en de Wandelroute van het Jaar 2022 bekend gemaakt. Als klap op de vuurpijl zijn er lezingen en masterclasses.

Traditioneel kun je op de Fiets en Wandelbeurs alle informatie die je nodig hebt voor je komende fiets- of wandelvakantie verzamelen. Van de ins- en outs over je vakantiebestemming bij reisorganisaties tot workshops met handige tips om van je tochten een succes te maken. En natuurlijk worden tijdens de beurzen in Nederland en België de fiets- en wandelroute van het jaar bekend gemaakt. Door de alsmaar aanhoudende onzekerheid over de coronapandemie kon de beurs dit voorjaar echter weer niet doorgaan.


Geen nieuwtjes, vakantietips of winacties meer missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of volg ons op Facebook


Maar op 9 april 2022 is er toch een kick-off. Online wordt er zo goed mogelijk een invulling gegeven aan het programma. Er zijn acht vooraf opgenomen lezingen en vier live masterclasses. Tijdens die live masterclasses krijg je handige tips over routes, navigatie, fietsessentials voor meerdaagse reizen, preppen voor wandeltochten en nog veel meer. En je kan vragen stellen. En natuurlijk de bekendmaking van de mooiste fietsroute en de mooiste wandelroute van dit jaar. Tussen 11.00 en 12.00 uur klinkt tweemaal het bekende ‘And the winner is…’.

Deelname is gratis. Meer weten? Hier vind je het programma!

 

Meer inspiratie
Monte Bianco di Courmayeur

Bijvoorbeeld de hoogste bergen van Italië?

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Edelweiss

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webredactie.