fjallraven classic tv

Online mee met de Fjällräven Classic

Elk jaar trekt de Fjällräven Classic deelnemers van over de hele wereld, maar door het coronavirus kan er nauwelijks gereisd worden. En dus bleek het organiseren van de Classic dit jaar ook onmogelijk. Maar, zoals het goede outdoorliefhebbers betaamt, is er voor elk probleem een creatieve oplossing. En dus komt organisatie van de Fjällräven Classic met Fjällräven Classic TV!

Rugzak op, TV aan en gaan!

Fjällräven Classic TV neemt je vanaf 27 mei mee op reis over de paden van de classic. Gewoon live, op Social Media en op de website van Fjällräven. De eerste drie dagen kun je mee op reis door de Duitse Allgäuer Alpen. Elke dag kun je online gratis een paar uur meekijken. Zo kun je toch nog een béétje meegenieten van de mooie vergezichten en het gevoel van de Classic te krijgen.

Het programma

Van 27 mei tot en met 30 mei gaat volg je Carl Hård Af Segerstad door de Allgäuer Alpen, van 1 tot 4 juli gaat het door de groene heuvels van Denemarken. De eerste dag begint de uitzending altijd om 12.00 uur ’s middags.

De programma’s volgen? Dat kan via Facebook, of hieronder via de livestream

De Fjällräven Classic

De Fjällräven Classic is een jaarlijks terugkerend wandelevenement. In 2005 begon het evenement met een 110 kilometer lange trektocht over de Kungsleden van Nikkaluokta naar Abisko. Dat evenement was een succes en nog altijd komen er elk jaar 2000 deelnemers van over de hele wereld naar dit stukje Zweden om mee te doen met de Classic.

En niet alleen in Zweden wordt gewandeld, de Fjällräven Classic is inmiddels wereldwijd gegaan. In Denemarken, Duitsland, de VS en Hong Kong zijn inmiddels ook Fjällräven Classics.

Meer inspiratie

Benieuwd hoe jouw schoenen langer mee kunnen gaan?

Lees hier alle informatie over de vijf hoogste watervallen van de alpenlanden 

Lees hier hoe jij jouw veldfles goed schoon houdt

Verklein je voetafdruk

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!