De Fjällräven Classic gaat wereldwijd

De Fjällräven Classic breidt uit! De beroemde wandeltochten van Fjällraven door Zweden en Denemarken waren altijd al een succes, maar om nóg meer mensen kennis laten maken met de grote wandeltochten. Daarom wordt de Fjällräven Classic van 2017 ook in de Verenigde Staten en Hong Kong georganiseerd!

De Fjällräven Classic USA 2017

De Fjällräven Classic USA in voert je in drie dagen door het landschap van de Amerikaanse staat Colorado. Gedeeltelijk loop je over de Colorado Trail. Van het beginpunt op 3000 meter hoogte klim je in drie dagen naar 3500 meter. Onderweg slinger je door de diepe dalen van het spectaculaire landschap van Colorado.

De Fjällräven Classic Hong Kong

Tijdens de Fjällräven Classic Hong Kong trek je de natuurparken Maon Shan Country Park en Sai Kung West en Sai Kung Oost in. In drie dagen wandel je door de natuur direct naast één van ’s werelds grootste metropolen.

De Fjällräven Classic

De Fjällräven Classic is één van de bekendste trekkings ter wereld, die sinds jaar en dag in de bergen van Zweden georganiseerd wordt door  Fjällräven. Tijdens de trekkings ga je zelf, met je spullen de natuur in. Onderweg helpen specialisten van Fjällräven ervoor te zorgen dat alles goed gaat. Zo kan iedereen met de juiste voorbereiding de eindstreep halen.

Meedoen aan de Fjällräven  Classic in 2017? Zet januari 2017 alvast in je agenda. Dan gaan de inschrijvingen open. De inschrijvingen starten niet tegelijk, dus kijk goed naar wanneer de inschrijving van jouw favoriete tocht. En schrijf je op tijd in, want de Fjällräven Classic is erg populair!

Kijk voor de data van de tochten en de inschrijfdata op de site van Fjällräven

Meer inspiratie

Ben jij benieuwd hoe je makkelijk de winter doorkomt?

Opzoek naar de makkelijkste manier om door de bergen te reizen?

Lees hier hoe je je perfect kan voorbereiding op je bergwandeling