Bever shops in de Bijenkorf vanaf 9 april

Shops van Bever in de Bijenkorf

Bever shops in de Bijenkorf vanaf 9 aprilOp 9 april 2013 opent Bever shop-in-shops in de Bijenkorf filialen in Amsterdam, Rotterdam en op deBijenkorf.nl, de webshop van het luxe warenhuis. In de shops van de landelijke outdoor en travel keten wordt een selectie van kleding, schoenen, reisaccessoires en gadgets van bekende merken als The North Face, Fjällräven, Jack Wolfskin, Osprey, GoPro, Mammut en Arc’teryx verkocht.

De Bever shop-in-shops zijn speciaal ontwikkeld voor het warenhuis. De shop in Amsterdam wordt 150 vierkante meter groot, in Rotterdam gaat het om een oppervlakte van 100 vierkante meter. Beide bevinden zich op de derde etage.

Outdoor inspired assortiment

In de Bever shop-in-shops zijn zowel dames- als herencollecties verkrijgbaar: kleding en schoenen die perfect zijn voor spannende outdoor avonturen, citytrips of gewoon op straat. Ook vind je er de juiste reisaccessoires, zoals de populaire Fjällräven rugzakken en duffels van The North Face. En natuurlijk gadgets zoals opladers op zonne-energie voor je smartphone, hippe SIGG-drinkflessen en sporthorloges van Suunto.

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Lees hier wat steenmannetjes zijn en waar ze vandaan komen

Lees hier alle informatie over de vijf hoogste watervallen van de alpenlanden