leatherman Nemo

Tim leatherman komt naar Nederland

Veel mensen hebben een multitool in hun rugzak zitten. Altijd handig voor kleine reparaties en andere klusjes onderweg. 35 jaar geleden vond Tim Leatherman de eerste multitool uit. Nu toert de uitvinder van de multitool over de hele wereld om dat jubileum te vieren. En jij kunt daar bij zijn!

Leatherman-event in Amsterdam

Op 21 juni 2018 kun je Tim Leatherman namelijk ontmoeten in Amsterdam. In het NEMO Science Museum. Er zijn workshops voor jong en oud, er is een tentoonstelling over 35 jaar Leatherman Multitools en last but not least er is een documentaire over het ontstaan van de multitool. De documentaire “Made of Mettle” laat zien hoe Tim Leatherman op het idee kwam om ‘een tang in een zakmes te stoppen’ en Hoe lang het duurde om van de Pocket Survival Tool een succes te maken.

Laat je Leatherman signeren

De Leatherman Multitools die je vandaag in de winkel koopt worden met de hand gemaakt door een van de zevenhonderd medewerkers. Voor de echte Leatheman-fans is er de mogelijkheid om hun eigen multitool te laten signeren. De eerste 200 aanmeldingen krijgen vrijkaarten. Check dus snel de website van het evenement om jouw kaarten te scoren.

 

Meer inspiratie

Maak van je verblijf met de hele familie in de Tiroler Zugspitz Arena een onvergetelijke ervaring! 7 overnachtingen incl. ¾ pension vanaf € 487,- p.p.

Het landschap in de Kitzbüheler Alpen tussen Kitzbüheler Horn en Wilder Kaiser is perfect voor een wandeling! Geniet van de natuurgebieden zoals het Kaiserbachtal. Vanaf € 28,- p.p.p.n.

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Ticino is Italiaanse flair met de Zwitserse grundlichkeit, genieten in elk seizoen

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Diverse pasvormen, duurzaam, lichtgewicht en heel comfortabel, dat is de Tatra Light Lady GTX van Hanwag!