Col du Galibier - Foto: Soumei Baba (Flickr)

Wandel, loop of fiets voor een huis

Wonen in een huis is voor de meeste Nederlanders heel vanzelfsprekend. Het is een van de basisbehoeftes waar elk mens recht op zou moeten hebben. In Bangladesh hebben veel gezinnen die luxe niet, maar daar kun jij verandering in brengen. Wandel, loop of fiets op 22 augustus mee voor een huis!

Laat je sponsoren

Wereldfoundation wil het leven van mensen in ontwikkelingslanden veranderen. Met het bouwen van huizen wil de organisatie een bijdrage leveren aan het bestrijden van armoede. In samenwerking met Woord en Daad zet Wereldfoundation zich in voor de huizenbouw in Bangladesh. En jij kunt daarbij helpen!

Ben je dol op wandelen, fietsen of hardlopen? Klim dan naar de top van de Galibier in de Franse Alpen. Zo zet je niet alleen een prachtige prestatie neer, maar zet je je ook nog eens in voor de mensen in Bangladesh die in armoede leven. Door minimaal €1.000 aan sponsorgeld bijeen te brengen, zorg je al voor één huis in Bangladesh. Deel jouw prestatie met je vrienden, familie en omgeving en daag hen uit jou te sponsoren. Wereldfoundation hoopt minimaal 250 gezinnen te helpen aan een huis.

Wandelen, hardlopen of fietsen 

Je kunt het beklimmen van de Galabier helemaal doen op jouw manier. Ben je dol op wandelen, of ga je liever fietsen? Welke route je ook kiest, het wordt gegarandeerd een mooie, uitdagende tocht. Voor fietsers is de bergpas een van de zwaarste Alpencols in de wielersport. Wandelaars lopen 18,5 kilometer en klimmen zo'n 1200 meter. Hardlopers leggen een tocht van 36.8 kilometer af.

Durf jij de uitdaging aan? Doe dan mee op 22 augustus en kijk op de website van Loop voor een huis hoe je je kunt aanmelden.

Meer inspiratie

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webredactie. 

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine vanaf € 17,95 + Waardebon (twv € 25,-)