Lezersreizen Bergen Magazine

Wandel mee met Bergen Magazine

Wist je dat je met Bergen Magazine ook mee op reis kan? Ook in 2018 organiseren we weer hele leuke lezersreizen onder begeleiding van ervaren gidsen, zoals onze eigen hoofdredacteur.

Mee op huttentocht

Je kunt natuurlijk mee op een van de prachtige huttentochten in de Alpen. Even weg van de beschaving en samen met vrienden of collega’s op pad. We hebben enkele schitterende rondjes uitgestippeld in de Hohe Tauern, Bregenzerwald, Stubaier Alpen en de Dolomieten.

Lezersreizen Bergen Magazine

Naar het Wilde Westen

Kers op de taart is de wandelreis door het zuidwesten van de Verenigde Staten. Tijdens deze unieke wandelreis ga je mee naar de mooiste natuurgebieden van Utah, Colorado en Arizona. Het Coloradoplateau is een prachtig bergachtig gebied met indrukwekkende canyons. Meerdere dagen kom je niet onder de 2000 meter.

Met een Navajo-indianengids ga je op pad in Monument Valley en Antelope Canyon. In Mese Verde ga je met een park ranger op pad, die je de bijzondere ruïnes van de oude Anasazi-cultuur laat zien.

Dit is een unieke en onvergetelijke natuurreis naar een van de mooiste gebieden op aarde, samengesteld en begeleid door hoofdredacteur Jonathan Vandevoorde die al vele tientallen keren in het gebied is geweest.

Lezersreizen Bergen Magazine

Meer weten?

Wil je meer weten over de lezersreizen? Kijk snel op onze pagina met meer informatie over de lezersreizen

Meer inspiratie
Mee naar het Sarntal

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine vanaf € 19,95) 

Lees hier hoe jij jouw veldfles goed schoon houdt