Win een vakantie in Livigno!

Beantwoord de prijsvraag van Indebergen.nl en win! 6 nachten in een 3-sterrenhotel op basis van halfpension. Daarnaast kun je kiezen uit één van de volgende activiteiten: een golfles, 20% korting op de huur van een e-bike of je kunt een keer gratis suppen, kanoën of roeien op het meer van Livigno.

Het Italiaanse Livigno ligt op ruim 1.800 meter hoogte in een indrukwekkend berglandschap. Door deze hoge ligging, en de kou in de winter, wordt de plaats vaak vergeleken met Tibet. De reis naar het ietwat 'verborgen' Livigno is al een belevenis op zich. Deze bijzondere locatie heeft er tevens voor gezorgd dat de plaats belastingvrij is. En dat is goed nieuws voor liefhebbers van shoppen; er zijn hier ruim 250 winkels. Daarnaast kun je er prachtig wandelen, mountainbiken, golfen, paardrijden en watersporten.

Wil jij Livigno zelf ontdekken? Doe dan nu mee met de prijsvraag en win een vakantie in Livigno. Je verblijft 6 nachten in een 3-sterrenhotel op basis van halfpension (ontbijt & diner). Daarnaast kun je kiezen uit één van de volgende activiteiten: een golfles, 20% korting op de huur van een e-bike of je kunt een keer gratis suppen, kanoën of roeien op het meer van Livigno. Meedoen kan tot en met 31 augustus 2015. Op 1 september wordt de winnaar bekend gemaakt.

Doe mee!

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Bergsport: 

Lees hier hoe jij jouw veldfles goed schoon houdt

Lees hier hoe je heerlijk kan nagenieten van de zomer

Opzoek naar de makkelijkste manier om door de bergen te reizen?

Benieuwd hoe jouw schoenen langer mee kunnen gaan?