win een rugzak of schoenen

Win wandelschoenen of een rugzak!

Op dit moment hebben we meerdere prijsvragen op Bergwijzer.nl staan. Doe mee en wie weet win jij deze zomer een nieuwe rugzak dan deuter, of een paar schoenen van Grisport!

win grisport nova low

Win een paar Grisport Nowva Low

Van Grisport mogen we drie paar Nova Low-wandelschoenen verloten. Moderne lichte wandelschoenen, die ideaal zijn voor tochten over de alm, en stedentrips. Om kans te maken hoef je je alleen maar in te schrijven. Maar doe dat wel op tijd!

Meer weten? 

win een deuter aircontact core

Win een rugzak van deuter met onze fotowedstrijd

“Het leven is een ontdekkingstocht”, “niet iedereen die wandelt is de weg kwijt” enz. Het internet bulkt van zulke tegeltjeswijsheden. Grappig genoeg kloppen ze nog vaak ook. Wie ons de mooiste ‘ontdekkingsreis’ in woord en beeld kan laten zien, maakt kans op een van de twee Aircontact Core 40+10 rugzakken van deuter t.w.v. € 250,–. 

Meer weten? 

Win een vierdaagse reis naar Oostenrijk

Bij onze partner Bike explorer zijn ook mooie prijzen te winnen. Doe mee met de fotowedstrijd Magische Momenten en maak kans op mooie fietsuitrusting van Julbo, Thusle en Vaude. In de laatste editie van dit jaar wordt ook bekend gemaakt wie de hoofdprijs heeft gewonnen: een vierdaags verblijf in Aktiv Resort Walchsee in Oostenrijk.

Meer weten?

 

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Beniewd waarom Innsbruck zo populair is onder de jongeren?

Lees hier handige tips voor het wandelen in de bergen

Ben jij benieuwd hoe je makkelijk de winter doorkomt?