Gezinsfoto in Briksdalsbreen. Foto Mario van de Luijtgaarden

Winnaars fotowedstrijd 'Gezinnen in de bergen' bekend

Gezinsfoto in Briksdalsbreen. Foto Mario van de LuijtgaardenDit weekend verschijnt de nieuwe Bergen Magazine met daarin de winnaars van de fotowedstrijd met thema 'Gezinnen in de bergen. De eerste prijs gaat naar Mario van de Luijtgaarden met zijn gezinsfoto uit Noorwegen en de tweede prijs gaat naar Petra Wicherink met haar gezinsfoto uit Italië.

Over de foto van Mario van de Luijtgaarden:

De lichtinval en de compositie laten de woestheid van de natuur uitstekend tot haar recht komen. Een paar seconden eerder toeslaan en het gezinnetje had ter hoogte van de waterval gelopen, wat een nóg betere compositie had opgeleverd. Desondanks een verdiende winnaar. De foto is genomen in Briksdalsbreen.

Gezinsfoto in Briksdalsbreen. Foto Mario van de Luijtgaarden

Over de foto van Petra Wicherink:

De eenvoud van het tafereel charmeert. Compositie en scherptediepte zijn erg geslaagd. Het gezinnetje straalt pure levensvreugde uit. Die blik van de moeder is onbetaalbaar, een en al tederheid en trots. De foto is genomen in de Dolomieten.

Gezinsfoto in de Dolomieten. Foto Petra Wicherink

Mario wint een gezinswandelset samengesteld door Decathlon. Petra wint de wandelgids: Wandelen in de Oostenrijkse Alpen.

Nieuwe fotowedstrijd

In de nieuwste Bergen Magazine wordt de nieuwe fotowedstrijd aangekondigd. Het thema: Treinreizen in de bergen. Meer informatie over het inzenden en de prijs lees je hier.

Meer inspiratie
Mee naar het Sarntal

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Lees hier welk biertje het beste bij jou past

Lees hier wat steenmannetjes zijn en waar ze vandaan komen

Lees hier handige tips voor het wandelen in de bergen