Fjällräven: Nature is waiting

Fjällräven: Nature is waiting

Het Zweedse merk Fjällräven kan bogen op bijna zestig jaar ervaring met duurzame, tijdloze en functionele outdooruitrusting maken. Of het nu gaat om zijn prijswinnende rugzakken of zijn legendarische G-1000-stof, elk Fjällräven-product wordt voor één doel ontworpen: het voor zo veel mogelijk mensen gemakkelijker maken om de deur uit te gaan en de natuur te verkennen!

 Nature is waitingWat moet iedereen over Fjällräven weten?

Fjällräven streeft ernaar om zoveel mogelijk mensen ertoe aan te zetten om meer tijd in de natuur door te brengen. Dit is altijd de drijvende kracht achter het sportmerk geweest en daar zal ook in de toekomst geen verandering in komen. De natuur is waar Fjällräven vandaan komt en wat altijd zijn bestemming zal blijven. Daarom wordt de uitrusting van Fjällräven zo duurzaam mogelijk geproduceerd met het grootste respect voor de natuur.

Wat is jullie meest recente ontwikkeling?

In 2019 introduceerde Fjälräven de MT Eco, een nieuwe, duurzame versie van zijn populaire MT-stof. Deze lichtgewicht stof bestaat uit een combinatie van gerecycled polyester en biologisch katoen. De MT Eco maakt deel uit van Fjällrävens gloednieuwe Travellers-collectie van op reizen gerichte kleding. Niet zo vreemd, aangezien de MT-collectie zowel geschikt is voor stedelijke omgevingen als voor bergwandelen en outdoor avonturen in milde omstandigheden. De collectie heeft een goede temperatuurregulatie, zit comfortabel en is bovendien ontworpen volgens Fjällrävens gebruikelijke functionele en tijdloze ontwerpen.

 Nature is waitingWelk kledingstuk uit de nieuwe collectie moet bij elke natuurliefhebber in de kast hangen?

De nieuwe Travellers MT Zip Off Trousers hebben een praktisch twee-in-één design, waarbij je deze wandelbroek dankzij de afritspijpen in een oogwenk in een korte broek verandert. Verder is de Travellers MT zowel comfortabel als praktisch. Zo voert de MT Eco al het zweet af voor optimaal comfort, terwijl je in de diverse ruime zakken al je kleinere spullen voor onderweg kwijt kan.

www.rab.equipment​

 Nature is waiting

Meer inspiratie

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webredactie. 

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine vanaf € 17,95 + Waardebon (twv € 25,-)