Olight

Olight, verover de nacht

Olight maakt al sinds 2006 hoge kwaliteit zaklampen en sinds een aantal jaar maakt het bedrijf ook verlichtingsproducten voor handhaving en overheidinstanties. Olightlampen zijn nu wereldwijd in gebruik bij hulp-, politie- en defensie eenheden. Maar Olight is ook populair onder professionals en enthousiastelingen in de sportwereld en het buitenleven die mikken op robuuste zaklampen met een hoge prestatie. Fox Fan, een van de oprichters van Olight, is een echte pionier en perfectionist. Hij bekommert zich om elk detail van lichtopbrengst tot brandtijd en van ontwerp tot gewicht. Continu op zoek naar verbeterpunten om het gebruik een stukje aangenamer te maken.

De medewerkers van Olight zijn buitenmensen, sporters, veteranen en doe-het-zelvers, die alle lampen zelf gebruiken en zo ook controleren om er zeker van te zijn dat we doen wat we zeggen; het houdt ons scherp. Zo willen wij de wereld voorzien van topkwaliteit zaklampen voor een betaalbare prijs.

Hoe vergroot Olight de outdoorbeleving van onze lezers?

Bijna iedere bergwandelaar heeft de vraag wel eens moeten stellen: hoelang duurt het nog totdat het donker is? Soms is het maar de vraag of je dan de plaats van bestemming bereikt voordat de zon helemaal is verdwenen achter de bergen. Een goede zaklamp of hoofdlamp is dan eigenlijk ook een must-have voor onvoorziene situaties tijdens een bergwandeling. Onze lampen zijn zeer compact zonder dat het ten koste gaat van de lichtopbrengst. Het is je ideale partner in het donker. Olight is wereldwijd bekend om haar technisch hoogwaardige en vooral krachtige LED-zaklampen.

Welk nieuw product van Olight is voor het komende outdoorseizoen belangrijk?

Wij zijn er trots op dat we als eerste op de markt een multifuncionele zaklamp én hoofdlamp in één hebben gemaakt die heel compact, multi-inzetbaar en oplaadbaar is. De lamp heeft meerder sterktestanden en in geval van nood kun je morse-signalen uitzenden met de SOS-mode. De H1R Nova is daarom ideaal voor buitensporters die in het donker willen doorgaan, zoals trailrunners, hardlopers en bikers. En voor wandelaars en kampeerders die hun weg in het donker moeten vinden en hun handen vrij willen houden.

Meer inspiratie
Mee naar het Sarntal

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Ben jij benieuwd hoe je makkelijk de winter doorkomt?

Lees hier alle informatie over de vijf hoogste watervallen van de alpenlanden 

Lees hier hoe jij jouw veldfles goed schoon houdt