Te voet verlengt de zomer met enkele maanden

Nazomeren met 5% korting op fantastische wandelarrangementen

ingezonden mededelingHeb je ook zin om de zomer zo lang mogelijk te rekken? Bij de specialist in wandelvakanties Te voet denken ze er net zo over en geven ze je de kans om die zelfs tot het einde van het jaar te laten duren! Met hun Nazomeren-actie geniet je van 5% korting op de basisprijs van de geselecteerde reizen. Spreekt een woestijntocht in het verre Marokko je wel aan, of dichter bij huis een wandelroute in Manderfeld? Te Voet wandelreizenbiedt tal van wandelarrangementen met vertrekdatum in 2014 aan met een fiksekorting, dit bij reservatie tot en met 15/09/14. Een greep uit het aanbod van individuele of groepsreizen.

Individuele wandelreizen

Kies tussen individuele wandelreizen dicht bij huis of in Frankrijk of Spanje. Manderfeld in eigen land is dicht bij huis maar daarom niet minder spannend! Integendeel,in dezeoase in de Eifel biedt Te Voet 3 of 5 dagen verblijf in een sfeervol hotel met sauna en combineert dit met 5 tochten door de hoge Ourvallei. Geniet van mooie wandelingen door heuvels, bossen, en weilanden in dit Belgische dorpje en geniet van vergezichten op de vallei, weg van alle dagelijkse stress en lawaai.  Deze reis kan je boeken tot eind december 2014, midweek of weekend.Aan de grens tussen Frankrijk en Italië laat de Bloemenriviera ongetwijfeld een blijvende indruk op je na. Langs de 8-daagse route van Menton naar San Remo, vanop de zogenaamde “Balcons de la Côte d’Azur”,neem je polshoogte van de kleurige bloemenweelde tussen de cactussen en de palmbomen. Laathet prachtige zicht van de met wijn- en olijfgaarden bedekte hellingen volledig inzinken. Deze streek hoog boven de Ligurische zee heeft zijn bijnaam“Riviera dei Fiori” niet gestolen.Dit programma is nog mogelijk tot 15 november 2014.Zoek de zon op in Alpujarras in Andalusië tijdens een 8-daagse wandeltocht door de Sierra Nevada. Je reis startin Granada met het onvergetelijke Alhambra, één van zijn hoogtepunten. Je gaat verder door enkele van de oogverblindende dorpen van de Alpujarras: Busquistar, Yegen en Trevelez, het hoogst gelegen dorp van de Sierra Nevada. Laat je vervoeren door de geur van tijm, rozemarijn en lavendel in deze authentieke setting. Deze reis  is nog het hele jaar boekbaar.

Groepsreizen door Marokko of Elba

Neem deel aan één van de woestijn- of Atlastrekkings in Marokko, zoals de 8-daagse groepsreis door de Rozenvallei, genoemd naar de roze kleur van de grond, langs oases en kasba's. Tijdens deze wandelvakantie verblijf je in gîtes bij de lokale bevolking, dé manier om de rijkdom van de Berbercultuur te leren kennen. Afreisdatum: van 26-10 tot- 02-11-2014

Of onderneem een tocht door de Erg Chegaga één van de mooiste duinenvlaktes in de Marokkaanse Sahara! Zand zover het oog kan zien. Maak kennis met de het nomadische woestijnleven. Afreisdatum van 08-11 tot 15-11-2014.Het diepe zuiden is een nieuwe reis in het aanbod van Te Voet. Deze 8-daagse wandelreis start in Marrakech. Laat je innemen door de authentieke berbercultuur, de verbluffende woestijn en de overweldigende natuur van de Rozenvallei. Je ontdekt ook de Todrakloof, de vallei van de Draa, de imposante duinen van de Sahara en de nomadendorpen in het Atlasgebergte.Van  15-11 tot 22-11-2014.Elba is het grootste en meest bekende eiland van het ‘Parco Nazionale ArcipelagoToscano’, en is ideaal om volledig te voet te verkennen. Gedurende 8 dagen geniet je van lekker eten en mooie panorama’s en bezoek je typische kustdorpjes! Langsoude herderswegen steken we de granieten ruggengraat van het eiland overdie uitzichten biedt op de baai van Portoferraio en de Maremmaanse kust vanToscane. Ook klimmen we naar de hoogste top, de Monte Capanne (1018m), waar een fantastisch uitzicht op je wacht. Een laatste stop in Pisa geeft nog een memorabele blik op de Arno als afsluiter. Je reist af van 4-10 tot 11-10-2014. Zoals je ziet eindigt de zomer bij Te Voet nog lang niet!

Meer inspiratie

Landen en gebieden: 

Lees hier hoe jij jouw veldfles goed schoon houdt

Wil je weten hoe je spierpijn kunt voorkomen of verhelpen bij een huttentocht?

Ben jij benieuwd hoe je makkelijk de winter doorkomt?