Ortlieb Bikepacking

Bikepacking met Ortlieb. Het vuil kan eraf, je glimlach blijft

Bikepacking is een outdoor avontuur dat begint waar het klassieke bike touring stopt: aan het einde van de gebaande paden. Als je je vrij en thuis wilt voelen in de natuur, is de combinatie van fietsen en slapen in de buitenlucht echt jouw ding. Wat je daarvoor nodig hebt? Een 'gravel grinder', mountainbike of fatbike, een honger naar avontuur en lichte bagage. Met de nieuwe Ortlieb bikepacking collectie kun je meteen vertrekken, voor een ultralichte tour over singletracks, een overnight tocht of een meerdaagse tocht. Met de verschillende waterproof tassen neem je alles wat je nodig hebt compact mee. Lange afstanden? Verschillende terreinen? Geen probleem voor de bikepacking tassen van Ortlieb! De bikepacking collectie van Ortlieb bestaat uit diverse tassen, allemaal 100% waterproof, gemaakt van nylon met PU én vrij van PVC.

Handlebar-Pack

Deze tas speelt een belangrijke rol bij het bikepacken: de tas houdt je slaapzak en kleding droog en zorgt voor een perfecte balans op de fiets. De Handlebar-Pack is geschikt voor verschillende type sturen, kan uitgebreid worden met de Accessory-Pack en er kunnen zelfs nog andere materialen aan bevestigd worden. De tas weegt slechts 417 gram.

Advies verkoopprijs: EUR 99,95.

Accessory-Pack

Als losse stuurtas, als extra opbergruimte op de Handlebar-Pack of als schouder- of heuptas, de Accessory-Pack is multifunctioneel! Met deze tas kun je snel bij je smartphone, snacks of andere kleine spullen én je kunt 'm altijd meenemen als je je fiets even achterlaat. De Accessory-Pack heeft een inhoud van 3.5 liter en weegr 206 gram.

Advies verkoopprijs: EUR 54,95.

Seat-Pack

De Seat-Pack kan, zoals de naam al zegt, onder het zadel bevestigd worden en is de perfecte tas voor onder andere kleding. Dankzij de verstelbare band biedt de tas een inhoud tussen de 8 en 16.5 liter.

Ongeacht hoe ruig het terrein is, de Seat-Pack blijft altijd op z'n plek en in de juiste vorm. Eenmaal op de fiets functioneert de tas tevens als een spatbord. Een handig ventiel zorgt ervoor dat de tas eenvoudig gecomprimeerd kan worden. En het gewicht? Slechts 430 gram.

Advies verkoopprijs: EUR 129,95.

Frame-Pack

Deze tas is perfect voor wat zwaardere materialen, zoals gereedschap en eten, die daardoor makkelijk op een centraal punt op de fiets vervoerd kunnen worden. Stevige, robuuste, individueel aanpasbare velcro straps zorgen ervoor dat de Frame-Pack stevig vastzit. De tas is verkrijgbaar in twee inhoudsmaten, 4 en 6 liter, en weegt slechts 174 gram.

Advies verkoopprijs: EUR 99,95 (4 liter) / EUR 124,95 (6 liter)

Gravel-Pack

De Ortlieb Gravel-Pack bestaat uit twee lowrider fietstassen, perfect voor alle bikepackers die net wat meer bagage mee willen nemen. De fietstassen, met een totale inhoud van 25 liter, zijn voorzien van het unieke Quick-Lock 2.1 systeem. Dankzij dit handige systeem hang je de tassen eenvoudig en snel aan de drager op je gravel-grinder, mountainbike of fatbike. Het lichtgewichte, slijtvaste materiaal van de bikepacking tassen is een perfecte combinatie van een laag gewicht en stevigheid.

Advies verkoopprijs (25L): € 129,95

Ortlieb Bikepacking

Het geheim?

Wat zit er nou eigenlijk achter de legendarische 'Made in Germany' waterproof kwaliteit? Ortlieb werkt uitsluitend met duurzame materialen, geavanceerde technieken en verschillende types sluitingen die zich inmiddels hebben bewezen. Ortlieb maakt bijvoorbeeld gebruik van hoog frequente lastechnieken om te voldoen aan de hoogst mogelijke eisen op het gebied van waterdichtheid. Hierdoor zijn de producten van Ortlieb écht onderscheidend vergeleken met producten die genaaid of gelijmd zijn.

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Lees hier hoe jij jouw veldfles goed schoon houdt

Benieuwd hoe jouw schoenen langer mee kunnen gaan?

Ben je beniewd naar hoe je langer met je rugzak doet?

Beniewd waarom Innsbruck zo populair is onder de jongeren?