Vaude Hogan SUL XT

De Hogan SUL XT van Vaude

Hoe romantisch is het om aan het eind van een flinke dag wandelen je tentje op te zetten en te genieten van de ondergaande zon? Dan is het wel zo fijn als je tentje niet al te zwaar is. De lichte 3-seizoens koepeltent van Vaude weegt 2070 gram en is daarom zeer geschikt voor zo’n avontuur. De Hogan SUL XT is gemakkelijk op te zetten en heeft een ruime binnentent. Ook is er een voortent om te koken. Voor drie personen zonder al te hoge eisen is er voldoende slaapplaats, voor twee personen met veel uitrusting is hij ideaal. En waait het hard: geen zorgen. Deze tent is zeer windbestendig. Wie in warme en droge streken onderweg is, kan ook enkel de binnentent opzetten. Dan hoef je helemaal weinig mee te nemen tijdens je trektocht. En de verstelbare ventilatieopeningen zorgen voor een aangename nacht.

Adviesprijs: €750,-

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Het landschap in de Kitzbüheler Alpen tussen Kitzbüheler Horn en Wilder Kaiser is perfect voor een wandeling! Geniet van de natuurgebieden zoals het Kaiserbachtal. Vanaf € 28,- p.p.p.n.

Maak van je verblijf met de hele familie in de Tiroler Zugspitz Arena een onvergetelijke ervaring! 7 overnachtingen incl. ¾ pension vanaf € 487,- p.p.

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Ticino is Italiaanse flair met de Zwitserse grundlichkeit, genieten in elk seizoen

Diverse pasvormen, duurzaam, lichtgewicht en heel comfortabel, dat is de Tatra Light Lady GTX van Hanwag!

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!