Sig metal box

De praktische food box voor elke gelegenheid! Metal Box Plus L

Honger? Zin in comfort food? Als je buiten actief bezig bent, maar ook tijdens lange dagen op kantoor, of op school, is het altijd goed om wat eten bij je te hebben. Zou het dan niet ideaal zijn wanneer je je etenswaren kunt opbergen in een goede food box, waarin alles vers blijft en wat je makkelijk met je mee kunt nemen?

SIGG heeft de ideale oplossing voor het meebrengen van je eigen samengestelde, gezonde lunch. De aluminium Metal Box Plus L is licht van gewicht, robuust, heeft praktische vakken en is daarbij ook nog eens leuk voor het oog.

Dankzij de speciale afdichting sluit de deksel perfect op de box. Verschillende etenswaren kunnen makkelijk van elkaar gescheiden worden door een verwijderbare siliconen verdeler. De Metal Box is daardoor ook makkelijk te reinigen. En zoals voor alle SIGG producten geldt, de Metal Box is vrij van schadelijke stoffen als BPA, BPS, en ftalaten.

Advies verkoopprijs: Metal Box Plus L: € 27,95

Voor meer informatie en verkooppunten: www.sigg. n l

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Geniet van een gezinsvakantie vol avontuur op de boerderij. 3 nachten incl. ontbijt en badstrand v.a. € 210,- per gezin.

Met sport en spel kennismaken met de Nockberge. 4 nachten v.a. € 359,- per gezin.

Speciale aanbieding Bergen Magazine

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Ticino is Italiaanse flair met de Zwitserse grundlichkeit, genieten in elk seizoen