Rab Microlight jacket

De Rab Microlight, geliefd onder bergsporters

Het Microlight Jacket van Rab is een geliefd jack onder veel bergsporters. Tien jaar geleden kwam het jack voor het eerst op de markt, en was meteen een succes. De pasvorm, de warmte en de veelzijdigheid van het jack zorgden ervoor dat het jack de ideale reisgenoot voor veel verschillende avonturen was.

Evolutie van tien jaar ontwerpen

Ondanks het succes rustten de ontwerpers van RAB niet op hun lauweren. In de afgelopen tien jaar schaafden ze hun ontwerp bij waar dat nodig was. Een paar aanpassingen hier, een paar verbeteringen daar… voor het ongetrainde oog zijn het vaak maar kleine verschillen, maar voor de perfectionisten zijn het grote verbeteringen. Nu de Microlight tien jaar bestaat, zijn alle verbeteringen samengebracht in een nieuw ontwerp waarbij aandacht is besteed aan elk klein detail.  

Het helemaal vernieuwde Microlight Jack is gemaakt van Pertex® Quantum fabric. Het jack is helemaal gevuld met hydrofoob dons dat is gewonnen uit ethisch verantwoorde bronnen. Daarmee is het jack gegarandeerd lekker warm, zonder dat het jack zwaarder is geworden.

Features

Het jack is uitgerust met een verstelbare capuchon met een goed afgewerkt boord. De jaszakken zijn zo geplaatst dat je er ook nog goed bij kan als je een klimgordel draagt en op de borst zit ook nog een goed toegankelijke zak.

De jas is makkelijk weg te stoppen in een propzakje, dat je makkelijk aan je klimgordel hangt, of wegstopt in je backpack.

De RAB Microlight komt in een breed scala aan kleuren, zodat er altijd een jack is dat je goed staat.

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Ontdek het skigebied Turracher Höhe (1.763 m). Dit is één van de meest sneeuwzekere en gevarieerde skigebieden in Oostenrijk.

Witte bergen, perfect geprepareerde pistes, prachtige loipes, en rustieke berghutten. 7 nachten incl. skipas vanaf € 385,-.

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Mis het nieuwe nummer van Bergen Magazine niet, word vóór maandag 16.00 uur abonnee!

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Ticino is Italiaanse flair met de Zwitserse grundlichkeit, genieten in elk seizoen