De Rossignol Alias ski met twee gezichten

De skInnovatie van 2010-2011

De nieuwe Alias ski van Rossignol is de eerste ski die zich onmiddellijk zelf aanpast aan veranderende sneeuwcondities en ondergrond. De ski is voorzien van de nieuwe Autoturn technologie.

Dit betekent een rocker aan beide uiteinden van de ski’s plus Oversize sidecuts om je probleemloos aan te passen aan veranderende ondergrond- en sneeuwcondities. Het zorgt voor grip en drive onder je voeten en voor controle en balans aan de uiteinden. Op harde sneeuw, op de piste, komt het centrale deel van de ski tot zijn recht en lijken de tip en tail te verdwijnen, dankzij het Rocker systeem. Op zachtere sneeuw of wanneer de skiër zijn tempo verhoogt, rusten de tip en tail van de Alias op de sneeuw wat voor stabiliteit en balans zorgt. De Alias Ski is ideaal voor de gemiddelde tot gevorderde skiër die overal wil skiën en van alles wil proberen, maar nog niet de snelheid bereikt van een expert.

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webreactie. 

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Speciaal voor de winter brengt Hanwag de Anros ES met de nieuwe waterdichte Eco-Shell Footwear voering en de MICHELIN® V-ROUGH zool.