De WhoPeeH- plastuit

Ik weet nog goed dat ik weer ging wandelen na een zware knie operatie en tegen een lastig probleem aan liep. Mijn knie kon nog niet buigen en dat maakte even plassen achter een boom een grote uitdaging.  Staande plassen leek me toen ideaal. Dus toen ik de WoPeeH-pocket plastuit kon testen, zei ik geen nee!

De WoPeeH-pocket is een herbruikbare plastuit en speciaal ontworpen om makkelijk mee te nemen als je onderweg bent. De Nederlandse ontwerpster heeft de WoPeeH gemaakt omdat er geen ander fijn product op de markt was en ze geen wegwerptuitjes wilde gebruiken. De WoPeeH is gemaakt van hard plastic, makkelijk schoon te maken en afsluitbaar én hij past makkelijk in je tas. 

Het is even wennen om te staan en je moet er ook de handigheid in krijgen. Thuis een paar keer oefenen is echt aan te raden. Deze zomer heb ik veel plezier aan de WoPeeH gehad. Zo was toiletbezoek op een festival een makkie geworden. En tijdens wandeltochten in the middle of nowhere in de stromende regen was het minder aanlokkelijk om op je hurken in het natte gras te gaan zitten. Blij dat ik kon staan!

www.wopeeh.nl
Advies winkelprijs € 15,-

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Lees hier hoe jij jouw veldfles goed schoon houdt

Opzoek naar de makkelijkste manier om door de bergen te reizen?

Mee naar het Sarntal

Lees ons nieuwste nummer. Nu te bestellen!

Ben jij benieuwd hoe je makkelijk de winter doorkomt?