Deuter Kid Comfort Active SL

Deuter Kid Comfort Active SL

Zeg je kinderdrager, dan zeg je natuurlijk Deuter. Het Duitse merk staat al jarenlang bekend om haar functionele kinderdragers. Voor zomer 2019 hebben ze twee nieuwe modellen aan de collectie toegevoegd: de Kid Comfort Active en de Kid Comfort Active SL. Met een gewicht van slechts 2,5 kilo zijn deze kinderdragers uitzonderlijk licht van gewicht. Het nieuwe en compacte Lite Air full-contact rugsysteem, met Vari Fit systeem om de ruglengte perfect aan te passen, zorgt voor een veilige pasvorm en een perfecte verdeling van de lading.

Deze sportieve, lichtgewicht kinderdrager is ook verkrijgbaar in een SL versie, speciaal voor dames. De schouderbanden en heupband zijn aangepast aan de anatomie van het vrouwenlichaam, evenals de conisch gevormde heupvinnen. Zo is de Kid Comfort Active SL de ideale kinderdrager voor sportieve moeders!

Sommige details van de kinderdrager zijn aangepast, om ervoor te zorgen dat zelfs de jongste passagiers zich veilig en prettig voelen. Het zitgedeelte met verwijderbaar kinkussen, voetsteunen, een in hoogte verstelbaar zitje en een zij ingang , zorgt ervoor dat je je kind veilig en comfortabel mee kunt nemen. En, uiteraard is de Deuter Kid Comfort Active (SL) TÜV/GS getest en gecertificeerd.

Tot slot heeft Deuter ook rekening gehouden met de toekomst van de kleine avonturiers. Om mens en milieu te beschermen, zijn alle materialen vrij van PFC.   

Adviesprijs: €249,95

 

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webreactie. 

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Speciaal voor de winter brengt Hanwag de Anros ES met de nieuwe waterdichte Eco-Shell Footwear voering en de MICHELIN® V-ROUGH zool.