Sigg DYN Sports

Drinken met vrij zicht met SIGG DYNamic Sports bottles

Je hebt dorst, je wil graag wat drinken, maar je hebt maar 1 hand vrij en je zicht mag niet belemmerd worden. Hoe neem je dan een frisse slok drinken? SIGG heeft dé perfecte oplossing voor veilig en comfortabel drinken in haar collectie: de Dynamic Sports bottles.

Op een SIGG fles met een brede opening (Wide Mouth Bottle) kan een namelijk een DYNamic drinktop worden geplaatst. Optioneel kan de fles voorzien worden van een verlengd rietje, zodat je de fles niet hoeft te kantelen. Bovendien kan de fles kan meteen gebruikt worden, zonder dat je eerst aan de top hoeft te draaien.

Ideaal voor fietsers

Eén van de flessen waarop de DYNamic drinktop past is de hoogwaardige aluminium DYN Sports New Touch bottle. Deze sportieve fles is extreem licht en stevig, heeft een goede grip en past in alle gangbare bidonhouders. Ideaal dus voor fietsers. Kies je meer voor een trendy drinkfles, dan is de transparante Viva DYN Sports in vrolijke kleuren wellicht een goede keuze.

Makkelijk in de vaatwasser

Dankzij de extra grote opening van deze Wide Mouth Bottles is het reinigen en navullen erg makkelijk. Zelfs ijsblokjes passen erin! De Viva mag trouwens ook in de vaatwasser. Het materiaal van SIGG drinkflessen is vrij van schadelijke stoffen, zoals oestrogeenactieve stoffen en ftalaten, wat zorgt voor veilig, zorgeloos drinkplezier.

Advies verkoopprijzen:

DYN Sports New Touch: € 24,95

Viva DYN Sports: € 18,95

Meer inspiratie

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine vanaf € 17,95 + Waardebon (twv € 25,-) 

Voor Bergwijzer.nl zoeken wij een enthousiaste stagiair voor de webredactie.